Merhaba herkese


Bugün sizlere ayrıntılı bir el kremi dosyası hazırladım. Listeyi yaparken en çok kullandığım ve en çok memnun kaldığım ürünlerden en iyi el kremleri dosyasını hazırladım. Çok eksisi olan ürünleri listeye hiç almadım zaten. Hepsinin artı ve eksilerini sizinle paylaşacağım. Tabi ki bütün kullandıklarımı paylaşma imkanım olmasa da dediğim gibi en memnun kaldığım ürünleri anlatacağım sizlere. En iyi el kremi fiyatları ile bu yazıda sizlerle :)


el ve vücut bakımı
En İyi El Bakım Kremleri

Listenin başına tüm bayanların sanırım hayatında bir kez de olsun kullandığı Avon Slikonlu El kremi ni yazıyorum. Özellikle üniversite de çantalarımızın olmazsa olmazıydı. Sürdüğümüz anda elimiz yumuşacık olur ve çok çabuk emilirdi. Tedavi ettiğini düşünmüyordum hala da düşünmüyorum ama anlık rahatlama sağladığı için uzun yıllar kullandım. Kokusu da güzeldi elimde bıraktığı yumuşaklıkta. Hele de kampanya zamanları çok uygun fiyata satıldığı için bir çok kişinin tercihiydi. Elimde şu an olmadığı için görseli internetten aldım. Avon Slikonlu El Kremi Fiyatı 10 TL-15 TL arasında satılıyor.
avon slikonlu krem

Neutrogena besleyici bakım kremi benim gibi kuru ciltliler için adeta bir mucize gibi. Anında rahatlama sağlıyor. Düzenli kullanımda da tedavi de ediyor. Kokusu çok güzel. 300ml lik ambalajı ile de uzun süre gidiyor. Emilimi iyi olsa da elinizde kaygan bir tabaka halinde kalabiliyor. Bu yüzden daha çok gece kullanmayı tercih ediyorum.  Neutrogena Besleyici Bakım Kremi fiyatı 10 TL ile 20 TL arasında satılıyor.

neutrogena ultra nourishing intensive balm
Neutrogena Besleyici Bakım Kremi

Seranem nemlendirici el bakım kremi de en sevdiklerimden. Hipoalerjenik ve paraben içermiyor. Kokusu çok güzel ve anında emiliyor. Sanırım kullandığım el kremleri içerisinde en sevdiğim bu. Çünkü hiç bir olumsuz yanı yok bana göre. Elimde kaygan olarak kalmıyor. Tedavi de ediyor. Seranem nemlendirici el bakım kremi fiyatı 44 TL ve 60 TL arasında satılıyor.

Seranem krem
Seranem Nemlendirici El bakım Kremi
Dermokil Koruyucu Yıpranmalara Karşı El Yüz Bakım Kremi kokusu dışında çok iyi. Jojoba yağı ve kil içeriyor. Hem koruyup hem tedavi ediyor. Yaşlanma etkilerine karşı da koruyucu olduğu için aslında devamlı kullanmak gerekiyor.  Sık sık tazelemek de gerekmeyen bir formülü var. Anında nemlendirip yumuşatıyor. Elimde hafif bir doku olarak kalsa da çok rahatsız etmiyor. Dediğim gibi kokusu da daha güzel olsa en sevdiğim de olabilirdi. Dermokil Koruyu Yıpranmalara Karşı El bakım kremi fiyatı 5 TL-15 TL arasında değişiyor.

Dermokil El Bakım Kremi
Dermokil Koruyucu El Bakım Kremi

Arko Nem Besleyici Bakım kremi ile yeni tanıştım. Açıkça söylemem gerekirse daha önce değil kullanmak denememiştim bile hatta böyle bir kremin varlığını da bilmiyorum. Tatilde ayağımın altı yaralandı ve 3 gün üzerine basamadım. O sırada tedavi amaçlı Madecassol kullanıyordum ve çok işe yaradı. Biraz düzelince çarşıya çıktık. Çıkarken çantama kremi almayı unutunca bir süre sonra yaralar sıcağın etkisi ile acımaya başladı. Ne yapacağımı bilemedim. O sırada eczanelere de uzağız
sahilde yürüyoruz.  Eşim A101 den bir krem alalım da sür en azından biraz yumuşatır dedi ve ben oturdum o aldı geldi. Hemen sürdüm kokusunu çok beğendim. Anında yumuşaklık verdi ve gerçekten çok işe yaradı. Yani 1,5 TL ye alınmış bir kremden sadece anlık rahatlama beklerken bayağı işe yaramıştı. Bundan sonra çantamda bulunsun dedim. %100 zeytinyağı içerdiği için sanırım yaramın iyileşmesine de yardımcı oldu. Arkonem Besleyici Bakım Kremi fiyatı 1.5 TL -3 TL arasında satılıyor.

Arko Besleyici Bakım Kremi
Arko Besleyici Bakım Kremi
 Deracine Yoğun nemlendirici krem Bionem kara ve yağlı ciltler için üretilmiş. Kokusu pomatlara benziyor yani bana göre çok hoş değil. Ancak içeriğindeki mineraller, vitaminler ve antioksidanlar ile cildin nem tutma kapasitesini artırıyor. Ciltteki kuruluk, pullanma, gerginlik hissi, kaşıntı hissini azaltıyor. Sürüldüğünde yapış yapış kalmıyor ve çabuk emiliyor. Tek eksisi bana göre kokusu ki eşim seviyor kokusunu ve verdiği rahatlatıcı hissi.Tedavi de ettiğine inanıyorum çünkü düzenli sürdüğümde özellikle kışın çatlakları geçiriyor. Deracine Bionem fiyatı 50 TL-70 TL arasında satılıyor.
Deracine Yoğun Nemlendirici Krem
Deracine Bionem 
Mediwell El kremi en çok kullandıklarımdan. Hatta şu an hangi çantama koyduğumu bulamadığım için görsel olarak Mediwell ayak bakım kremini kullandım. Kokusu çok güzel emilimi gayet iyi. Elde rahatsızlık verecek şekilde kalmıyor. Düzenli kullanımda da bayağı etkili oluyor. İçeriğindeki aloe vera ve Jojoba ile yaşlanma etkilerini de geciktiriyor. Koruyucu ve paraben içermediği için çocukların ellerine de rahatlıkla sürebiliyorum. Mediwell El kremi fiyatı 15TL-25TL

Mediwell El bakım kremi

Lrouge Hand Cream kuru ciltlerin günlük bakımını yaparken cildin nem seviyesini koruyor ve cilde anında bir rahatlama sağlıyor. Kokusu fena değil yani hafif bir parfüm kokusu var ama çok rahatsız etmiyor. Ellerle beraber dirsekler, dizler, yüz, dudak ve ayaklar gibi cildimizde kuruyan bölgelerde de kullanılabiliyor. Emilimi çabuk olduğu için rahatsız etmiyor ve devamlı kullanılması gereken ürünlerden.  Lrouge Hand Cream Fiyatı 17 TL 
El bakımı
Lrouge Hand Cream
Beyond Fruity Teacup meyveli kokuları sevenler için çok ideal bir ürün. Kore ürünü. Elleri anında yumuşatıyor. Hayvanlar üzerinde test edilmemesi de ayrı bir artısı. Paraben, silikon, kurşun gibi zararlı maddeler içermiyor Parfümü de doğal meyvelerden elde edilmiş olduğu için zararsız. Cildi gençleştirme ve UV ışınlarından koruyor. Gerçekten en iyilerden olan bu kremde benim tek sevmediğim şey meyve kokusu. O da benden kaynaklı çünkü meyve kokulu krem, şampuan, deterjan sevmiyorum ancak bir çok kişinin çok seveceğini düşünüyorum. Beyond Fruity Teacup Fiyatı  35 TL

Beyond Alice
Beyond Fruity Teacup

Bepanthol Ultra Protect Body Lotion kuru ve hassas ciltlerin günlük cilt bakımı için kullanılan zengin içerikli bir karışım. Kokusu güzel ve rahatsız edici değil. Sürüldükten sonra çok çabuk emiliyor. Düzenli kullanımda tedavi de ediyor. Zararsız olduğunu düşündüğü için çocuklarda da rahatlıkla kullanabiliyorum. Cildi nemlendirmesi çok hızlı oluyor. Ayrıca deniz sonrası rahatlama içinde harika bir ürün. Hiçbir eksisi yok diyebilirim :) Bepanthol Ultra Protect Body Lotion Fiyatı
35 TL-45 TL arasında değişiyor.

bepanthol krem
Bepanthol Ultra Protect Body Lotion

Dermokil Special El Kremi papatya ve kil içeriği ile anında nem ve yoğun koruma sağlıyor.  Sürüldüğünde anında yumuşaklık sağlıyor. Kokusu çok güzel. Yapış yapış his bırakmıyor. Ellerdeki yaşlılığa bağlı kırışıklık ve lekeleri de azaltma vaadi var ve düzenli kullanımda gerçekten işe yarıyor. Dermokil Special El Kremi fiyatı 3 TL-15 TL arasında değişiyor.

Dermokil el kremi
Dermokil Special El Kremi
Bebak Acı Badem Sütü cildi hem temizleyip hem de bakım yapan bir krem. Makyaj çıkartmada da çok başarılı. Kokusu klasik acı badem kokusu. Kalıcılığı ve emilimi de gayet güzel. Ellerde kalıntı ya da yapışkan hissi çok kalmıyor. Ayak bakımında da çok başarılı bir krem. Bebak Acı Badem Sütü fiyatı 3 TL-15 TL arasında değişiyor.

bebak
bebak acı badem sütü

Sizler bu kremler hakkında ne düşünüyorsunuz ? En çok kullanılan el kremleriniz hangileri ?


0 Yorumlar

View My Stats