Astroloji Dünyasının Hayatımıza Etkileri

Son yıllarda popüler hale gelen astroloji, aslında birçok kişinin eskiden beri dikkatini çeken bir konu. Çoğu insan, burçların kendileri üzerine etkileri araştırarak hayatlarında o yönde kararlar alıyor. Burçların özellikleri, etkileri açısından baktığımızda gerçekten de yorumların haklı çıktığını görüyoruz. Ama bahsettiğim yorumlar gerçekten astroloji konusunda uzman olmuş kişilerin yorumları. Çünkü burç özellikleri ve yorumlar dikkat çeken bir konu olduğu için bazı insanlar rant sağlamak adına rastgele yorumlarda ve yönlendirmelerde bulunuyor. Hayatındaki önemli konuların kararlarını bu yorumlara dayanarak alan kişilerin uğrayacağı zarar telafi edilemeyebilir olabilir. Bu yüzden burç yorumları konusunda uzman kişileri takip etmek gerekiyor. Sadece para için yanlış şeyler aktaranlara prim vermemek lazım.
Astroloji Dünyasının Hayatımıza Etkileri

Burçların etkilerine inanan insan olduğu kadar bu etkilere inanmayıp karşı çıkanlar da var. Ama doğru kişilerin yorumlarına bakıldığında gerçekten de karakter özelliklerimiz üzerine etkilerini görüyoruz. Kardeşim ve kendime baktığımda tamamen iki zıt kişileriz. Başak burcu olarak ben daha akılcıyım, dikkatliyim, ayrıntılara takılıyorum. Temizlik konusunda ayrıca bir dikkat ve özen istiyorum. Her şeyi düşünüp ölçmem tartmam gerekiyor. Kardeşim ise tam tersine duygusal, kırılgan ve başkalarının sözleriyle hareket edebilen bir yapıya sahip. Fazlasıyla dağınık ve yanlış olduğunu bilse bile duygularıyla hareket eden biri. Kardeşim balık burcu özelliklerini tamamen taşıyor. Aynı anne babanın çocuklarıyız ama farklı aylarda doğduk. Bu kadar farkı ise ancak burçların etkileri açıklayabilir bence. İşte bu yüzden bir insanın burcu kişiliğini ortaya koyuyor. Karakteri, düşünceleri, tarzları burcunun özelliğine göre gelişiyor.

Burçların, astrolojideki o an yaşananlara göre durumları değişiyor. Gezegenlerin hareketlerine bağlı olarak hayatımızda değişiklikler meydana geliyor. İş hayatlarımız, kariyerimiz, maddi durumlarımız, psikolojik durumumuz, hoşlandığımız şeyler, hatta sağlığımız bile gezegenlerin hareketlerinin etkisi altına giriyor. Fiziksel özelliklerimiz, karakterimiz bile burçlarımıza göre şekil alıyor. Burçlar konusunda uzman kişilerin ortaya koyduğu yorumlara ve yönlendirmelere bakınca astrolojinin hayatımızdaki önemini daha iyi anlayabiliyoruz. Elle güvenilir yorum, analiz ve yönlendirmelerle astroloji haritamızdaki hareketleri bizlere aktarıyor. Burç özellikleri ve haberlerinin de yer aldığı astroloji bölümünden doğru bilgilere ulaşabiliriz.

0 Yorumlar

View My Stats