Merhaba herkese

Bugün sizlere çok eskiden beri kullandığım www.hepsiproda.com sitesinden aldığım yeşil çay yağı Lrouge Tea tree Oil den bahsedeceğim.

çay ağacı yağı
Lrouge Tea Tree Oil
Yıllar önceydi bir arkadaşım tavsiye etmişti hepsipropada.com sitesini ürünleri çok iyi diye. Hele de bir çaylı krem var her derde deva her evde bulunmalı dedi. İlk siparişimde body mist ve çaylı krem istemiştim. Deneyeyim dedim eğer memnun kalırsam daha fazla ve farklı ürünleri alırım.

Body mist fresh kokusunu tercih etmiştim ;güzeldi tam yaz ayına denk gelmişti çantamda taşıdım ihtiyaç duydukça da kullandım. Kokusu her body mistte olduğu gibi çok kalıcı olmasa da çok rahatlatıcıydı.
tea tree
Çay ağacı yağı
tea tree oil
Eski ve yeni ambalajda çay ağacı yağı
Çaylı kreme gelince ambalajı yuvarlak bir kutuda üzerinde koruyucu bir kapağı var. Yapısı yağlı ama cildin dengesini bozmuyor. Kullanım alanı ise çok fazla. Küçük ev kazalarında, sinek sokmalarında, yaralanmalarda, akne tedavilerinde, burun tıkanıklığında, baş ağrısında, leke tedavisinde kullanılan çay ağacı yağını kullanmaya başladım. Öncelikle küçük oğlum Mirza çok hareketli bir çocuk ve dolayısıyla sürekli düşme, çarpma yaralanmalar oluyor. Açık olmayan yaralarda kullanmaya başladığımda ağrı kesici özelliği sayesinde ağrıyı hafifletirken morarmaları da azalttığını gördüm. Burun tıkanıklıklarında bulunduğumuz odada kaynar suya eklediğimde nefes almayı kolaylaştırdığını gördüm. Sinek ve böcek sokmalarında kullandığımda kaşıntıyı azalttığını ve ağrıyı hafiflettiğini gördüm. Sivilce çıkacağını anladığım zaman sürdüğümde eğer büyük bir sivilce ise çabuk olgunlaştırdığını gördüm. Küçük ise 1-2 gün içerisinde geçtiğini gördüm. Başım ağrıdığında şakaklarıma ve enseme sürdüğümde ağrımı hafiflettiğini gördüm. Sanırım analjezik etkisiyle kaslarda rahatlama sağlıyor. Herpes (uçuk) çıkacağını anladığım zaman sürdüğümde de kaşıntıyı aldığını ve kolaylıkla iyileşme sağladığını gördüm.İşte bu yüzden yüzden yıllarca kullanmaya ve evimde bulundurmaya devam ettim. Zaten 1 kutu 6-7 ay kadar gidiyordu. Tek kötü yanı kokusu. Naneli kokuları çok sevmeyen ben kar zarar tablosu yapıp baktım ki faydası çok kokusuna rağmen kullandım. Herhangi bir yan etkiye rastlamadım.

çay ağacı
Çay ağacı yağı artık yeni ambalajında daha da kullanışlı yanımda da rahatlıkla taşıyabiliyorum. Tüp içerisinde 100 ml lik ambalajda. Oda sıcaklığında duruyor. Isı ve ışıktan etkileniyor sıcak ortamda daha sıvı hale geliyor.

Çağ ağacı yağının fiyatına gelirsek 59 TL-69TL arasında satılıyor. Dönem dönem kampanyalarda 1+1 hediyeli zamanlarda alıp evimde bulunduruyorum ya da sevdiklerime hediye ediyorum. Siz Tea Tree Oil hakkında ne düşünüyorsunuz ? Kullandınız mı?

0 Yorumlar

View My Stats