Merhaba herkese

doğum günü27 Haziran küçük oğlum Erşat Mirza'nın doğum günüydü. Ramazan Bayramı olması sebebi ile bir kaç gün gecikmeli kutlamaya karar verdik. Hem bayram için giden arkadaşları gelecekti hem de Karakter Dükkanı'ndan sipariş etmiş olduğum Batman temalı parti süsleri  ve Batman figür oyuncağı siparişi kargom gelmiş olacaktı.




Okul kapanırken arkadaşları ve medyanın etkisi ile karne hediyesi istemişti ve ben de her zamanki gibi ''karne hediyesi diye bir hediye yok çünkü sen zaten yapman gerekeni yaptın okula gittin'' demiştim. Karne hediyesi ile ilgili fikirlerimi okumak isterseniz tıklayabilirsiniz. Nasılsa doğum günün yaklaştı sevdiğin şeyleri o zaman alacağım demiştim.

Daha önce de Karakter Dükkanı sitesinden alışveriş yapmış ve çok memnun kalmıştım. Şimdi de ilk adresimiz Karakter dükkanı oldu. Parti setimizi ve hediyemizi oradan seçtik.

Daha önce spiderman seven Erşat Mirza bu sefer Batman karakterini istedi. Batman figür oyuncak ve Batman parti seti sipariş verdim ve bekledim. Araya bayram girince bayram ertesi geldi setimiz de hediyemiz de.

Süslememizi yaptık ve misafirlerimizi bekledik. Pastamızı da sipariş verirken temamızın Batman olduğunu söyledik ama maalesef sadece renk olarak siyah papatyalı pasta yapmışlar. Neyse o da nazar boncuğu olsun dedik ve partimizi başlattık.
Çocukların çok eğlendiği bir parti oldu. En önemlisi Erşat Mirza çok mutlu oldu çünkü her sene doğum günü yaza geldiği için çok üzülüyordu sınıf arkadaşları ve diğer arkadaşları tatilde oluyorlar diye:) Niğde'de olan arkadaşları ile doğum gününü kutlayan Erşat Mirza batman figürlü oyuncağına da bayıldı. O mutlu olunca bana da Nice Güzel Yaşlara Erşat Mirza balküpüm demek kaldı.

0 Yorumlar

View My Stats