Merhaba herkese
Bugünlerde oğlum Mirza pikachu ile yatıp pikachu ile kalkıyor. Nedenine gelirsek kocaman dev gibi bir pikachusu var yanından hiç ayırmadığı :)

pikachu

#LerzanKaradanli23Nisan3Yasinda etkinliğimizde sponsorumuzdu Karakterdükkanı Her birimize çocuklarımızın tercihi olan oyuncakları yolladılar. O zaman oğlumun tercihi spiderman olmuştu. Ancak Kübra teyzesinin pikachusunu görünce -anne lütfen Kübra teyzem almasın benim olsun diye tutturdu. Olmaz o hediye onun sana da karakter dükkanıdan alırım diyerek ikna ettim ve etkinlik sonrası siteyi beraberce inceledik. Sitede dev boy pikachu dan minik pikachu ya kadar bir çok çeşit ve boyda peluş oyuncak vardı. Oğlum da büyük boy bir pikachu aldı. Aldığından beri de elinden düşmüyor elimden dediysem kendi kadar var :)) yanından demeliyim belki de. Fotoğraflarda da görebileceğiniz gibi yapışık ikiz modunda onunla geziyor onunla yatıp kalkıyor. Beraber Tv izleyip beraber beraber ders çalışıyorlar. Erşat Mirza'nın pikachusundan almak isterseniz tıklayın

pokemon


Pokemon go oyunu popüler olduğundan beri çevremde de pikachu ya hayran kalan biz de alalım diyen çok arkadaşım oldu. Bende hiç aramayın boy boy, çeşit çeşit pikaçu için karakter dükkkanına bakmanız yeterli dedim. Sizin çocuklarınız ya da siz seviyor musunuz böyle peluş oyuncakları ?

0 Yorumlar

View My Stats