Merhaba herkese

Bugün sizlere en özel anlarınızı sonsuza kadar saklayabileceğiniz özel yapım defter grubundan bahsedeceğim. Tethys eğitici oyun kartları ile piyasaya girmiş ve sonrasında ürün skalasını genişleterek çocuk eğitiminde büyük yer edinmiş bir kuruluştur. Ben küçük oğlum Erşat Mirza'ya eğitici kitaplar ararken tanıştım site ile.1 Yaşından itibaren okuyabilecekleri kitapları olunca hafıza kartları kolleksiyonumuza eğitici hikayeler de eklendi. Hikayeleri incelemek isterseniz tıklayın. Sitede eğitici oyuncaklardan kas gelişimini destekleyen oyuncaklara kadar bir çok ürün mevcut.


en özel anlar için


eğitici kitaplar
eğitici oyuncak#LerzanKaradanli23Nisan3Yasinda etkinliğimize de anket defterleri ile katıldılar. Bizim zamanımızda anket defterleri çok önemliydi. Kendimiz kitapçılardan aldığımız defterleri ufak tefek çıkartmalar yapıştırarak süsler kendi hazırladığımız sorular yazardık. Sonrasında bunları hem öğretmenlerimizden hem de arkadaşlarımızdan doldurmalarını isterdik.

Tam da okullar kapanma zamanı yaklaşmışken anket defterinin iyi olacağını düşündüm. Tabi devir değişti şimdi ki her şey çok daha güzel ve özenli. Tethys anket defteri bana göre muhteşem bir hatıra. Dışı kalın mukavvadan oluşturulmuş ve yıllara meydan okuyacak kadar sağlam. Öğretmenim ve ben anket defteri 2016 da basılmış ve 30 tl ye satılıyor. İçerisinde ilk sayfalarda kendini tanıtma kısımları var. Arka sayfalarda da ilk başta mini bir açıklama sayfası var. Sonraki sayfalarda da öğretmenin tanıtımı ve öğrencisi hakkında görüşlerin olduğu sorular soruluyor. En arka kısımda sevgili öğretmenlerim , her zaman ben sizin sorularınızı yanıtladım. Şimdi sıra sizde yazıyor :)  Erşat Mirza çok sevdi. Hemen okuluna götürdü. Öğretmenlerine doldurtacakmış. Eminim sizin de çocuğunuzun seveceği bir oyuncak mutlaka vardır sitede.

eğitici defter






0 Yorumlar

View My Stats