Merhaba herkese
Çok şükür taşınma telaşım bitti ve evime yerleştim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin; zevkime göre döşediğim bir evim oldu sağlıkla yaşarız inşallah.

örümcek adam oyuncakları

Yeni evin en zor kısmı ortak karar alarak ev dekorasyonu yapmak. Bu konuda salon mutfak ve oturma odası dekorasyonuna ben karar verdim (tabi eşimden de fikir alarak) çocuk odaları konusunda da onların kendi tercihlerine bıraktım.




Küçük oğlum Erşat Mirza başından beri örümcek adam üzerine oluşturdu her şeyini; Örümcek adam oyuncakları örümcek adam perdesi, örümcek adam nevresim seti, örümcek adam pijama takımı gibi her şeyini örümcek adam üzerine seçti. Tabi bize de alması kaldı.



Nerede bu tarz eşyalar var diye düşünürken daha önce kostüm aldığımız karakterdukkani.com geldi aklımıza. Oturduk inceledik onun zevkine göre seçimimizi yaptık.Seçim yaparken çok zorlandık çünkü sitede örümcek adamlı stickerlardan örümcek adamlı avizelere, örümcek adamlı oyuncak kutusundan örümcek adamlı masa lambalarına örümcek adamlı bavuldan örümcek adamlı havluya kadar çok fazla seçenek vardı. Oğlumun beğendiği nevresim takımını incelemek isterseniz tıklayın ve almak isterseniz şu anda kargo ücreti olmadan sipariş verebilirsiniz.

 örümcek adam
Kargomuz 2 gün sonra da elimizdeydi. Gelir gelmez hemen örümcek adamlı nevresimini  serdirdi ve gece örümcek adamlı pijamalarını giydi, huzurla uyudu. Çocuklar böyle onları mutlu etmesi çok kolay ve onlar mutlu olunca biz anne babalar iki kat mutlu oluyoruz.

taç spiderman nevresim seti

0 Yorumlar

View My Stats