Merhaba herkese

23 Nisan


Bugün çok özel bir gün; 23Nisan. Dünya üzerinde çocuk bayramı olan tek ülke Türkiye . Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve ilk cumhurbaşkanımız Mustafa Kemal Atatürk bu özel günü tüm dünya çocuklarına armağan etmiş ve her yıl coşku dolu kutlamalar yapılmaya başlanmıştır. Bu yüzden bu bayramın kutlanması ve yaşatılması benim için çok önemli. İlk başladığımda etkinliğimin ismini duyan herkesten nasıl yani ne kutlaması nasıl gibi tepkiler alsam da gerek #LerzanKaradanli23Nisan gerekse #LerzanKaradanli29Ekim artık duyuldu ve kanıksandı. Hatta bu özel günü artık kutlayan blogger arkadaşlarımı görmek de ayrı bir mutluluk veriyor bana ama ilk olduğum için ayrı bir yerimizin olduğunu da düşünüyorum :) #LerzanKaradanli23Nisan3Yasinda etkinliğini coşku ile kutladık.

İstiklal marşı okunması
Her zaman ki gibi İstiklal Marşı ile başladık

23 Nisan nedir
Revox Firmasından Gamze hanımda bizimleydi













Bu sene de farklı şehirlerden gelen blogger arkadaşlarımla kutladık 23 Nisanı. Bir çok sponsor firmamız da etkinliğimizde bizimleydi. Nice 23 Nisan kutlamalarına diyerek sizi etkinliğimizden hoş kareler ile bırakıyorum. Bir sonraki postta bize eşlik eden sponsor firmalarımızı tanıtacağım.


Etkinlik mekanımız XL Cafe hem yer olarak hem kusursuz hizmet ve güler yüzlü personeli ile büyük bir teşekkürü hak ettiler. Cafenin üst kısmında bize ayrılmış bölümde gönlümüzce sohbet ettik ve eğlendik. Buket hanıma buradan ayrıca çok teşekkür ediyorum her şey çok güzeldi.




sponsor firmalar


#LerzanKaradanli23Nisan
blogger event
Hazırlıklar yapılırken canım Aslıcım :)


#LerzanKaradanli23Nisan3Yasinda


LerzanKaradanli23Nisan3Yasinda



0 Yorumlar

View My Stats