Merhaba herkese

Bugün sizlere mucizevi bir üründen bahsedeceğim; Hc Care Doping Serum



saç serumu

Beni tanıyanlar ve takip edenler bilirler asla sevmediğim ürüne güzel demem. Sevmediğim bir ürünü firma hediyesi ya da herkes beğendiği için güzel diye yazmam. Ne düşünüyorsam onu yazarım. Takipçilerimin bana güven duyması çok önemli. Ben nasıl ki yeni kullanacağım ürünlerde güvendiğim arkadaş ve bloggerlara danışıyorsam insanların da yeni bir ürün araştırırken sitemden kontrol etmesini isterim. Çok şükür bunu başarabildiğime inanıyorum. Çünkü gerek özel hayatımda gerekse blogger camiasında arkadaşlarımın yorumlarından bunu anlayabiliyorum.

Hc Care ürünleri ile tanışalı çok oldu. Kullanmaya başladığımdan beri hemen her ürününü severek kullandım. Ama bir ürünü var ki vazgeçilmezim oldu diyebilirim. Zaman zaman denememiz amacıyla farklı firmalardan farklı ürünler yollanıyor ve çoğunu kullanıyorum; farklı ürünler denesem de en son dönüşüm genelde DOPİNG e oluyor. Bunun bir çok sebebi var. Öncelikle doping nedir bundan bahsedeyim size;



Doping saçları günde 2 dakikanızı ayırarak güçlendirmeyi vaadeden bir saç serumu.  Üstelik hem bayan hem erkek her saç tipi için uygun. Beni en çok cezbeden tarafı ise durulama gerektirmemesi. Malum yapım gereği çok aceleciyim ve hemen her işimin çabucak olmasını istiyorum ve aynı şekilde bir sorunum var ise bu sorunun hemen çözülmesini istiyorum. Doping bu konuda kurtarıcım. Haftada 2 kez saçıma sıkıp kısa bir süre ovalayıp masaj yaptıktan sonra işime devam ediyorum. Yıkama zorunluluğu olmadığı için saçımda kalıyor. Ağırlık ve koku yapmadığı için rahatlıkla hayatıma devam ediyorum.

Kullanmaya başladığımdan itibaren saçlarımda canlanma arttı ve tülerme diye adlandırdığımız kabarmalar azaldı. Bebek saçları denilen saçlar çıkmaya başladı. Uzama sorunum olmadığı için uzamasına katkısı oldu mu bilemiyorum ama dökülmesi gözle görülür derecede azaldı. Saçlarımın yapısını kalınlaştırdı. Yıpranmış saçlarımı onardı. Başlarken en az 3 ay düzenli kullanılması öneriliyordu ben de 3. ayımı tamamlayıp bir süre ara verdim. Daha sonraki süre zarfında ev taşıma, düzensiz uyku ve düzensiz beslenme sebebiyle saçlarımı tekrar bakıma alma zamanı geldiğini düşündüğüm için Doping Serumu tekrar aldım elime ve sizlerle de fikirlerimi paylaşmak istedim. Bu zamana kadar kime tavsiye ettiysem bana dualar ettiler ve neredeyse müptela oldular. Ben de gözüm kapalı tavsiye ettiğim bu ürünün sevdiklerim de de işe yaradığını gördüğüm için çok mutluyum. Nereden bulurum diyorsanız www.sacbakim.com da ürün satışta. Hc Care Doping fiyatı 65 TL.

Hc Care Doping Kullananlar sizlerin fikirleri nasıl ?

0 Yorumlar

View My Stats