Flavo C Ürünleri




Auriga, cilde yönelik estetik işlemler ve tedavi sırasında yardımcı bakım olarak geliştirdiği ürünlerle tanınan ve Flavo-C serisinin yaratıcısı olan markadır. Kırışıklık, ince çizgiler, sarkmalar, nem kaybı ve yaşlanma karşıtı ürünler sunan Auriga, alanında tecrübeli olan dermatologlar ve profesyonel cilt bakım uzmanları tarafından yardımcı tedavi olarak desteklenme ve önerilmektedir.
Auriga markası, eşsiz ve modern dermokozmetik ürünler geliştirmekte ve satışa sunmaktadır. Auriga markası kurulduğu andan itibaren, kişisel cilt bakım ihtiyaçlarının karşılanması ve benzersiz dermokozmetik ürünlerin satışa sunulması gibi iki ana hedef belirlemiştir. Profesyonel cilt bakım uzmanları ve dermatologlar eşliğinde klinik çalışmalarını yürütmektedir.
Markanın ürün formüllerinde kullanılan içerikler, bilimsel araştırma ve keşiflerin ışığında, uzman bir ekip tarafından hassasiyet ve özenle seçilmektedir. Başarılı çalışmaların ardından geliştirilen ürünler, cilt konforuna önem veren, hassas ve cilt yenileyici özelliğe sahip ürünler olarak karşımıza çıkmaktadır.

Auriga markasının ürün yelpazesi, uzman dermatologlar, profesyonel cilt bakım uzmanları ve evrensel saygınlığı kabul edilen üniversiteler tarafından da onaylanmıştır.
Auriga, özellikle Flavo-C serisiyle popüler olan ve beğenilen bir markadır. Anti-Aging ve yenileyici özelliğe sahip olan Flavo-C serisinde, etkinliği kanıtlanmış ve kullanıcılar tarafından olumlu geri dönüşler alan ürünler bulunmaktadır.

Bu yazımızda Flavo-C serumu tanıyacağız. Flavo-C serum iki çeşit olarak satışa sunulmuştur:
1.       Flavo- C Serum İnce Çizgiler İçin Serum
2.       Flavo- C Forte Serum 15% Anti Aging Serum

Flavo-C Serum İnce Çizgiler İçin Serum
Serum, ince çizgilere karşı savaşır. Rahatsız edici ince çizgilerin görünümünü en aza indirerek, düzenli kullanım sonrası tekrar oluşmasını engeller. Zararlı UV ışınları nedeniyle oluşan cilt hasarını onarır ve cildi korur. Daha yumuşak ve daha ışıltılı bir cilt yapısı elde etmenize yardımcı olur. Gün içinde sadece 1 defa kullanmak yeterlidir. Durulama gerektirmeyen yapısıyla kullanım kolaylığı sağlar. Başta kadın ciltleri olmak üzere, her cilt tipiyle uyumludur. Dış etkenler dolayısıyla oluşan cilt hasarlarını onarıcı etkiye sahiptir. Yaşlanmayla birlikte ciltte kollajen ve elastin liflerinin yapısı değişmektedir, cilt elastikiyetini yitirir, kahverengi leke ve ince çizgi gibi problemler meydana gelir. Dış faktörler cilt sağlığımız üzerinde önemli derecede olumsuz değişikliklere neden olurlar. Zarar gören ciltler için geliştirilmiş olan Flavo-C serum cildi yatıştırır ve uzun süren bir cilt konforu sağlar. Serbest radikallere karşı cildi koruyarak, yenilenmesine yardımcı olur. Nemi cilde hapsederek, su ihtiyacını karşılar. Daha yumuşak ve pürüzsüz bir cilt elde etmenize yardımcı olan serum, ince çizgiler, kırışıklıklar ve sarkmalar gibi yaşlanma etkilerine karşı savaşarak, düzenli kullanımla birlikte bu problemleri ortadan kaldırır. Özel içerikler, yaşlanma etkilerini geciktirir ve en aza indirir. Zarar görmüş ciltleri onaran ve yaşlanma etkilerine karşı etkili olan serum, bir önceki C vitamini içerikli jenerasyondan 50 kat daha fazla etkilidir. Ciltte meydana gelen ve ilerde oluşabilecek leke ve kırışıklık gibi sorunları ortadan kaldırmaya karşı geliştirilmiş bu serum kullanımı sonrasında, serbest radikallere karşı cildin doğal savunma mekanizmasının kuvvetlendiği, deformasyon ve zararların düzenli kullanımla azaldığı, cilt tonu eşitsizliğinin giderilerek, daha homojen bir cilt görüntüsü elde edildiği fark edilmiştir.

Flavo- C Forte Serum 15% Anti Aging Serum
Yaşlanma karşıtı ve hücre yenilenmesini teşvik eden bakım serumudur. Yaşlanmanın olumsuz etkilerini en aza indirerek, cildi onarır. İnce çizgiler, kırışıklık ve kahverengi lekelere karşı savaşır. Uzun süreli nemlendirme sağlar. Her cilt tipine uygundur ve günlük kullanım için idealdir. Zengin antioksidan içeriğiyle, cildi serbest radikallere karşı koruma altına alır. Nemi cilde hapsederek, cildin ihtiyaç duyduğu su dengesini sağlar.




0 Yorumlar

View My Stats