Bioderma Matricium

Bioderma

Cildi tek başına değerli bir varlık olarak değerlendiren ve bundan yola çıkarak 40 yıla yakın süredir biyoloji ve dermatolojiden beslenerek üretime devam eden Bioderma, günümüzün en sevilen dermokozmetik markalarından biri haline gelmiştir. Bioderma ürünleri şu felsefe üzerine konumlanmıştır:
1.      Cildi çevresel koşullara karşı dirençli hale getiren içerik
2.      Klinik onaylı formüller
3.      Uluslar arası standartlara uyum    
4.      Biyolog ve dermatologların özel olarak sunduğu patentler,
5.      Alerji tetikleyici hiçbir madde bulundurmama, cilt hassasiyeti kanıtlanan doğal özlerin yer alması…
Bioderma Matricium Cilt Yenileyici Özellikleri
Cilt yüzeyi hem besinlerden hem de çevresel koşullardan etkilenen yapıya sahiptir. Mevsim geçiş dönemleri, güneş ışınları, stres, sigara, hava kirliliği ve bilinçsiz kullanılan kozmetik ürünler cildin yıpranmasına neden olur. Yorgun düşen cilt eski sağlığını kaybeder esnekliği, canlılığı ve parlaklığı yok olur. Tam da bu durumda yenilenmeye ihtiyaç duyar. Bioderma Matricium CiltYenileyici ürün, hücresel düzeyde cildin yeniden yapılandırılması üzerine formüle edilmiş özelliğe sahiptir. İçeriğindeki elementler aynı zamanda cildin doğal ihtiyacı olan temel elementlerdir.   Ürünün başlıca özelliklerini şu şekilde sıralamak mümkündür:
1.      Cilt yaşlanmasını geciktirir, doğal yenilenme süreci başlatır.
2.      Cildin hücre bölünme ve buna bağlı yenilenme hızı 20 yaşındaki seviyesine yükselir enerji seviyesi artar.
3.      Cildin hücre ve dokuları yeniden üretilir.
4.      Bioderma Matricium cilt hücrelerinin içerisinde canlı kalan,  gelişmeye devam eden ilk ve tek üründür. Biyolojik gençleşmeyi garanti eder.
5.      Cilde kalıcı nem desteği sağlar. Buna bağlı olarak kaybolan esneklik yeniden elde edilir. Tahriş olan, yıpranmış, zarar görmüş ciltlerde kullanım için uygundur, rahatlık ve yatıştırma sağlar.
Bioderma Matricium Yenileyici Kullanım Şekli 
Tek başına bir cilt bakım ürünü tek sefer kullanımda çoğu zaman beklenen etkiyi yaratmaz. Doğru ürün seçimi yanında belirlenen süre boyunca düzenli kullanımı önemlidir. Bioderma Matricium içerisinde 30 adet mini tüp içerir. Her gün 1 mini tüp olmak üzere, 30 günlük kür biçiminde kullanılır. Sabah ve akşam bir tüpü iki defada kullanmanız gerekir. Açılan ürün maksimum 12 saat kalabilir. Gece kullanımda yüz ve boyun bölgesine uygulanması önerilir. Ağız ve göz bölgenize temas etmemelidir. Ürünün etkisini kaybetmemesi için ısı ve ışık kaynaklarına dikkat edilmesi gerekir. Oda sıcaklığında korunması tavsiye edilir.  Düzenli kullanıma bağlı olarak ciltte değişimler fark edilir bir hal alacaktır.
Bioderma Ayrıcalığı

Bioderma, sağlık ve dermatoloji ile ilgili benimsediği görüşler ve formülerliye benzersizdir. Marka ürün formülleri, üretim aşamasında uzman araştırmacı ve hekimlerle iş birliği içerisinde oluşturulur. Cilt sağlığını bütünsel olarak ele alır ve hem hücresel düzeyde hem de çevre koşulları etkisini göz önünde bulunduran ürünlere sahiptir. İleri formülasyon patentli doğal ürünleri uluslararası standartlarda kullanıma sunulmaktadır.

0 Yorumlar

View My Stats