Merhaba herkese

Bugün sizlere yakın zamanda kullanıp memnun kaldığım Beyond İntensive Ampoule Mask dan bahsedeceğim. Bu tarz pratik ürünleri seviyorum çünkü sonuca çabuk ulaşmanızı sağlıyor ve beğenmediğiniz takdirde tekrar almıyorsunuz :)


beyond maske

Beyond bir kore markası ve bir çok kore kozmetiği gibi içerik olarak gerçekten başarılı. Benim kullandığım yoğun nem vaat eden Hyaluronic Acid maskesi oldu. Cildim kuru olduğu için çok merak ederek kullandım.

Maske kağıt formunda yoğun serum içeriyor. Temizlenmiş cildinize yerleştirdikten sonra 15-20 dakika bekliyorsunuz. Ben diğer maskelerde de yaptığım gibi banyodan sonra kullandım; çünkü gözeneklerim açık olduğu zaman peelingimi yapıyorum sonrasında da serum içerdiği için maskemi yapıp yatıyorum. Maske sonrası yıkama gerektirmediği için tüm gece cildime iyice yerleşmiş oluyor.

kore kozmetiği


Maskeyi açtım ve kokusu gerçekten şaşırttı beni çünkü genelde bu tarz maskeler çok güzel kokmaz:) ama Beyond Nemlendirici Serum Maskesi gerçekten çok güzel kokuyordu. Temizlenmiş cildime yerleştirdim fotoğrafta da göreceğiniz gibi bayağı ıslak bir maskeydi. 20 dakika bekledikten sonra paketinde kalan serumları da cildime masaj yaparak yedirdim. Gece yumuşacık bir yüz ile yattım. Sabah yüzümü yıkadıktan sonra bile cildimin yumuşak olmasına ise bayıldım. Evet işte aradığım bakım maskesi bu dedim. Hem kullanımı kolay, kokusu güzel ve çabuk etkiliyor hem de nemlendirmesi gayet başarılı.

Kayseri'ye gittiğimde Forum Beyond mağazasına uğradım 5-6 tane alayım diye ama fiyatı 20 tl idi. İndirim zamanında giderim diyerek almadım. Çünkü indirim zamanında 10 tl ye kadar düşüyor fiyatları. Beyond markasına ait 3 farklı maske daha var. Hatta bir tanesi cilt rengi tonunu açmayı vaat ediyor. Ama henüz onları denemedim. Bunu sevdim macera aramaya gerek yok deyip diğer çeşitlerini almadım.

Beyond ürünleri hayvanlar üzerinde deney yapmadıkları için de bir kez daha gözüme girdi. Paraben, silikon ve kurşun gibi zararlı kimyasallar da içermiyor. Siz hangi beyond ürünlerini denediniz ? Beyond maskelerden en beğendiğiniz hangisi ?




0 Yorumlar

View My Stats