Merhaba herkese

Bu sene kış çok çetin geçiyor. İnşallah bolca yağan karlar sayesinde yazın kuraklık sıkıntısı çekmeyiz. Bu soğuk havalarda en büyük derdim kuruyan ve pul pul dökülen cildim. Cildimin genel yapısı zaten kuru cilt ancak bu sene iyice kurudu. Bol su içmeme ve sürekli nemlendirmeme rağmen özellikle çene bölgemde pul pul dökülmeler ve soyulmalar oluşuyor. Bunun en büyük sebebi sanırım soğuk havalarda dışarı çıkmam ve evde kaloriferin evin nemini tüketmesi. Bu sıkıntımdan dolayı güçlü bir nemlendirici ararken Lr Temsilcisi Suzan hanım bana tam sana göre bir ürünüm var dedi. Daha önceki Lr ürünleri deneyimlerimi
Lr Micro Silver Deo Rollon için burayı
Lr Classic Santorini Parfüm için burayı
Lr Aloe Vera Dental Care için burayı tıklayıp okuyabilirsiniz.

Lr yüz bakım serumu


 Suzan hanım bana Lr Aloe Vera Face Serum ürününü verdi ve sonuçlarını bekliyorum dedi.

Lr Face Serum elime ilk aldığımda şık şişesiyle çok hoşuma gitti. Boyutunun ufak olmasını da sevdim al çantaya at çık ihtiyaç anında kullan dedim kendi kendime. Hemen denedim. Kokusuna ve dokusuna bayıldım. İçeriğinde %50 aloe vera bulunuyor. Vaatleri arasında elastikiyeti artırmak, parlatmak ve canlandırmak var. Kokusu hafif bir pudra kokusu gibi hiç rahatsız etmiyor. Biraz kalın bir tabaka sürdüğüm halde kaşıntı ve ağırlık yapmadı. Çabucak da emildi. Kullanmaya aralık ayında başladım. Günde iki kez olmak üzere bu zamana kadar da kullandım . Bazen ihtiyaç halinde 3 ve 4. kez sürmelerim de oldu. İlk kullanmaya başladığımda çok hoşuma gitti fazladan nemlendirici kullanmama gerek kalmadı. Sadece dışarı çıkacaksam ekstra güneş kremi kullandım. Ancak son 2 haftadır cildimin kuruluğu kertenkele sırtına çeyrek kalır derecede arttı. Ne sıklıkta Lr Aloe Vera yüz serumu kullanırsam kullanayım yeterli gelmedi.

Çok sık peeling yapan ya da makyaj ürünleriyle cildime nefes aldırmayan birisi değilim ancak dediğim gibi sokaktaki ayaz ve evdeki kalorifer kuruluğu cildimi def gibi gerdi. Çok sık da kullansam yeteri kadar nemlendirme sağlamadı. İlk sürdüğümde mükemmel bir ferahlık verse de kısa bir süre sonra cildimde kuruluk ve çatlamalar devam etti. Bu yüzden normal ve karma ciltlilerin bayılacağını düşünüyorum. Hatta cildi yağlandırmadığı için yağlı ciltler için de çok güzel bir nemlendirici olabilir ama cildiniz benim gibi aşırı kuru ise daha kuvvetli bir nemlendiriciye ihtiyacınız var. Yani belki yazın kullansam yetecekti ama soğuk kış şartlarında bana yetmedi.

Siz hangi nemlendiricileri kullanıyorsunuz ?

0 Yorumlar

View My Stats