Merhaba herkese
Birçoğunuzun bildiği gibi sol elimi kırdım ve her işimi sağ elimle yapmak daha doğrusu yapmaya çalışmak çok yoruyor. Tek elime yüklendiğim için ev işlerinde de hep pratik ürünlere yöneliyorum. Temizlik ürünleri içinde en sevdiklerimden birisi camsil çünkü bir çok yüzeyde pratik ve güzel sonuç elde etmemi sağlıyor.

Camsil Mandalina


Bugün sizlere tanıtacağım ürün yılların değişmeyen markası hatta piyasadaki aynı tarz ürünleri bu isimle aradığımız CAMSİL 

Camsil yüzde yüz Türk sermayeli yaklaşık 72 yıllık bir şirket. Cam silme deterjanını ilk çıkartıp hayatımıza soktukları için bu tip her ürünü CAMSİL (Glass Cleaner ) var mı diyerek alıyoruz. Camsil Mandalina yı  hem parke, hem cam hem de ahşap sehpalarımda kullanıyorum. Durulamaya gerek kalmadan temizlik yapmamı sağladığı için çok pratik. Ortama yayılan mis gibi mandalina kokusu da ayrı bir güzellik. Yeni şişe hem daha büyük  hem de şık olmuş. Püskürtüyorum ardından da mikrofiber bez ile siliyorum ve gerçekten ışıl ışıl temizlik yapıyor. Çok yağlı yüzeylerde denemedim ama günlük temizliklerimde elim ayağım oldu diyebilirim.

En çok cam ve aynalarda seviyorum çünkü lekesiz temizlik sağlıyor. Ürünün çıkış sloganı da '' İz bırakmadan pırıl pırıl temizlik''. Bu sloganı gerçekten hak ediyor.

En sevdiğim Camsil FLORAL idi şimdi mandalina da eklendi listeme. Siz cam silerken hangi ürünleri kullanıyorsunuz?

0 Yorumlar

View My Stats