Merhaba
Bugün sizlere ilk kez denediğim ve memnun kaldığım Lilafix Professional Premium Hair Care Shampoo dan bahsedeceğim.

 Lilafix Professional Premium Hair Care


Ürünü daha önce lüks kuaförlerde görmüştüm ancak deneme fırsatım olmamıştı. #LerzanKaradanli29Ekim2Yasinda etkinliğimizde Lila Kozmetik tarafından set halinde hediye gelince çok sevinerek başladım kullanmaya.

Öncelikle şampuanın kokusu çok güzel. Ambalaj pompalı olunca tek pompa ile saçlarımı rahatlıkla yıkadım. İçeriğinde keratin olduğundan sanırım saçlarımı yumuşacık yaptı ve kuruttuğum zaman elektriklenme sorunu yaşamadım. Daha sonraki kullanımlarda da aynı şekilde olduğunu görünce sevindim. Keratin saç kremi gibi değil elektriklenmeyi ve karışıklığı önlüyor ve dayanıklılığını artıyor ama saç kremlerindeki gibi ikinci gün yağlanma yaşatmıyor. Bu yüzden de sevdim. Daha önce hiç keratinli şampuan kullanmadığım için farklı geldi ve bu farklılık benim hoşuma gitti.

Ürünün ambalajında keratin yağı içeriğiyle bir yandan saçı derinlemesine temizleyip nemlendirirken diğer yandan bitkisel keratin yağı sayesinde film oluşturucu faydalar sağlar. Uzun süreli dolgunluk ve parlaklık verir. Temel keratinin etkisini artırır. Yumuşatma sürecinden önce saçı hazırlamak ve yumuşatma süresinden sonra saçı eski haline getirmek ve onarmak için özel formüle edilmiştir. Bu vaatleri tamamen yerine getiren bir ürün. Şampuanımı bir süre kullandıktan sonra özellikle yaza girerken Lilafix Hair Care Mask Keratin Complex i de deneyeceğim. Bir de Lilafix Hair Care Serum var o da donuk, zarar görmüş, kuru saçlar için formüle edilmiş bir ürün. Onu da yaz sonu aşırı yıpranan saçlarım için saklıyorum.

0 Yorumlar

View My Stats