Bioderma ABC Derm Mineral Sun Cream



Merhabalar,
Bu hafta size dermokozmetika sitesinden sekiz yaşındaki oğlum için satın aldığım Bioderma ABCDerm Mineral Sun Cream bebek güneş kremini anlatmak istiyorum.

bioderma güneş kremi
Bioderma ABC Solaire


Yaz aylarında yaşanan en büyük çile güneşin zararlı ultraviyole ışınlarına maruz kalmaktır. Cildi yıpratan, saçlara zarar veren ve leke oluşturan güneş aynı zamanda altında durmaktan büyük keyif aldığımız, vücudun gelişimine destek veren D vitamini içeren ve ısınmamızı sağlayan bir etkendir. ABCDerm Mineral Sun Cream biz yetişkinler için değil sadece çocuklar için üretilmiş bir güneş koruyucudur. En hassas ciltlerin bile kullanmasında sakınca olmayan güneş koruyucu içeriğinde bulunan mineraller sayesinde vücut bakımını desteklemeye yardımcı olur. Cildi koruyan, besleyen ve nemlendiren çocukların cildine özel mineral içerikli güneş koruyucuyu bebekler ve yetişkinler de kullanılabilir. Sprey formunda üretilen Bioderma güneş kremi 50 faktördür. Anti alerjik özelliğe sahiptir. ciltte tahriş, kızarıklık ve leke oluşumuna neden olmaz. Anti bakteriyel içeriği ile bakterilerin cilt yüzeyinden yok olmasını sağlar. Anne ve bebek için oldukça güvenli olan güneş koruyucu aynı zamanda paraben dâhil herhangi bir katkı maddesi içermez. Güneşin altında keyifli vakit geçirmek için tercih ettiğim bu ürün sağlık bakanlığından onaylıdır. Güneşe çıkmadan önce kızımın açıkta kalan yerlerine sürüyorum ve iki saatte bir yeniliyorum.

Sizde çocuğunuz için Bioderma ABCDerm Mineral Sun Cream almak için dermokozmetika sitesine girip sipariş verebilirsiniz.

0 Yorumlar

View My Stats