Pereja Green Tea Kolonya

Merhaba
Bugün sizlere yeşil çaylı bir ürünü tanıtacağım. Bayramda da çok severek kullandığım şimdilerde de çantamdan ayırmadığım Pereja Green Tea eau de cologne.


Bayramların vazgeçilmezi kolonya ve çikolatadır. Hemen hepimizin masasında durur gelen misafirlerimizi ailemizden gördüğümüz üzere kolonya ve şekerle karşılarız. Ben klasik limon kolonyasını sevmediğim için tercihim farklı markaların hafif ama güzel kokulu ürünlerinden yana oluyor. Son denediğim marka da pereja markasının yeşil çaylı kolonyası oldu.
Pereja bir çok kişinin de tanıdığı eski bir marka. Yakın bir zamana kadar kolonya dışında ürünleri ile de tanışma fırsatım oldu. Bir çok ürününü severek kullandım. En çok sevdiklerimi de sizlerle paylaşıyorum.

Yeşil çaylı kolonyayı ilk kez pereja markasında duydum ve şans vermeye karar verdim. Benim kolonya kullanırken ki kriterlerim özellikle kokusunun ağır olmaması, boğazımı tahriş etmemesi sürdükten sonra elimde fazla kalmaması ki bayramda bir arkadaşımda bunu yaşadım (bayramda bir arkadaşım elime lavantalı bir kolonya döktü ilk başta güzel kokuyordu ancak bekledikçe o koku ağırlaştı ellerimi iki kez sabunlamama rağmen de gitmedi maalesef çok rahatsız etti beni. Lavanta kokusunu çok sevmeme rağmen bu boyutta olması hoşuma gitmedi o markanın kolonyalarını direk eledim böylece )


Pereja Yeşil Çaylı kolonyayı ilk döktüğüm de kokusu gayet güzel geldi boğazımı yakmadı. Ellerimi çatlatmadı tam tersi yumuşattı ve kokusu da bir süre sonra geçti. Benden tam not aldı diyebilirim. 180 ml olan şişesi zaten yeşil delisi biri (yani ben ) için cezbetmeye yetti bana çok şık geldi sizce nasıl ? Fiyatı 12 lira civarında. Eğer siz de klasik kolonyalardan sıkıldıysanız şans vermelisiniz.

Meyve sevenler için mandarin kokulusu da var ama ben meyve kokularını çok sevmediğim için onu çok beğenmedim. Yeşil çaylı şimdilik favorim oldu.

0 Yorumlar

View My Stats