Merhaba herkese



Artık sosyal medya da en çok kullanılan platform instagram. Gerek tanıtımlar gerek alım satım gerek se kişisel hesaplarımızda en çok onu tercih eder olduk. Böyle olunca da takipçi sayımızın artması da önem taşıyor. Toplanın şimdi  kolay yoldan İnstagramda Takipçi Artırma Yöntemleri hakkında bilgiler vereceğim.

1. Sırada tabi ki kolay yoldan cüzi bir miktar para karşılığında takipçi satın almak geliyor. Bunu bir çok hesapta kolayca fark edebilirsiniz. Nasıl mı? bakarsınız 10 k lardaki hesaba. Bir de yorumlara bakarsınız 1 yada 2 işte o hesap 'ben takipçi satın aldım ' der. Bunu da çözmenin kolay yolu bir de otomatik like satın almaktır. Bunu nereden anlarız diyorsanız karşınızda gene 10 k lı bir hesap var ve fotoğraf eklediği an saniyeler içinde likeler 200 ü bulduysa işte bir satın alınmış like lı hesap karşınızda sanatçı ya da çok ünlü değilse tabi :)

2. Sırada bir yol tutturup oradan yürümek. Mesela makyaj bloggeri iseniz sadece makyaj ürünleri paylaşmanız ya da fotoğrafçı iseniz sadece fotoğraf paylaşmanız, Ortaya karışık yapayım derseniz takipçi kaybedersiniz benden söylemesi

3. Sırada isminizin sonuna mom ya da anne ilave edin. Göreceksiniz uyduruk kıytırık paylaşımda yapsanız günde en az 5-10 takipçi garanti.

4. Sırada aynı tarz işler yapan insanlara sataşın. Maalesef insanlar tartışmalara ve tartışılan yerde bulunmaya bayılırlar. Bunun içindir ki artistlerin paylaşımlarının altında bile tartışmalara bolca rastlarsınız kaldı ki belki de (hatta yüzde 99) o artistin bundan haberi bile yoktur. Aynı işi yaptığınız insanların açıklarını bulun eski yazışmalarını dökün ortaya hiç olmadı varsayımlar ile bunu alenen ortaya dökün göreceksiniz bir günde 100 takipçi garanti.

5. Sırada bolca etiket yapın. Paylaştığınız fotoğrafla alakası olmasına gerek yok bakın en çok paylaşılan etiketlere aynılarını yazın. Bebeğinizin fotoğrafını paylaşıyor da olsanız altına #madamecoco #makeup #sunumönemlidir #piyale yazmanızda hiç mahsur yok göreceksiniz hem like hem de takipçi sayınız artacak.

6. Sırada saatinizi kurun ve her 3 saatte bir fotoğraf paylaşın ve 5. maddedeki anlattıklarımı yapmayı da ihmal etmeyin.

7. Sırada büyük laflar edin - asla bunu yapmayacağım tarzı yazılar yazın bunu tüm sosyal medya hesaplarınızda duyurun. Sonradan yapmış ta olsanız siz ve çevrenizdeki 3-5 zeki arkadaşınızdan başka kimse hatırlamayacaktır içiniz rahat olsun. Tükürdüğünüzü yaladığınız için kimse takipten çıkmaz

8. Sırada isminizi sürekli değiştirin. 3 saatte bir fotoğraf eklediğiniz için kimse sizin kim olduğunuzu hatırlamayacaktır. Böylece daha önce takipten çıkanların bile keşfet kısmında sizi görüp ekleme imkanı olacaktır.

9. Sırada takibe takip yöntemini kullanabilirsiniz. Örneğin bir ünlünün sayfasında bir fotoğrafa yorum yapanların sayfalarına girip tek tek beğeni yaparsanız hepsi olmasa bile bir kısmının sayfanıza gelip sizi beğenme şansı var.

10. Özel gün ve geceleri sakın ola ki atlamayın. Gece rakı sofrası da paylaşmış olsanız sabahında Kandilimiz Mübarek Olsun paylaşmalısınız.

İşte size en büyük takipçi artırma sırlarını verdim. Güle güle kullanın.

Peki diyorsanız ki senin takipçi sayın hala niye 8900 larda ? Açıklayayım; Öncelikle ben sosyal medyayı eğlenmek için kullanıyorum. Bir çok fenomenin aksine benim dışarıda da çok geniş bir arkadaş ve dost çevrem var. Ve ben gerek bloguma yazı yazarken gerekse facebook ve instagram da paylaşım yaparken herkes beğensin fenomen olayım diye bir kaygım yok. Evet takip edenimin artması hoşuma gider ama etmeseler de ben blog yazmaktan da instagramda bir şeyler paylaşmaktan da sıkıntı duymam. İnstagram da paylaşım yaparken aa bunu eklersem takipçim azalır diye bir kaygı güderek paylaşım yapmıyorum. O günkü hatta o anki ruh halimle içimden ne geliyorsa onu paylaşıyorum. Bloguma da yaşam blogu deme amacım o. İsmi LerzanKaradan çünkü Lerzan Karabayır ne yaşıyorsa onu yazıyor. Bazen sosyal sorumluluk, bazen pasta tarifi, bazen röportaj bazen de ürün deneyimi paylaşıyorum. Kasmıyorum, kasılmıyorum o ne yapmış bu ne yapmış çok takılmıyorum kimsenin açığı beni ilgilendirmiyor; işimi yapıp keyfime bakıyorum. Kimse ile polemiğe girmeden hobi sınırlarını aşmadan hayatımın tek anlamıymış gibi düşünmeden yazıyorum. Bu yüzden gayet istikrarlı gidiyorum. Ne blogumun ne instagramımın ne de twiter ismimin değişmemesinin ve özellikle facebookta samimi organik beğeni ve yorum sayısının çok olmasının sebebini de buna bağlıyorum. O beni beğenmemiş ben de onu beğenmeyim diye uğraşmıyorum hoşuma giderse beğenip geçiyorum beğenmiyorsa keyfi bilir modunda yaşıyorum. Bazen de  bakıyorum karşımdaki kişi uzun süre şeffafmışım gibi davranıyorsa ben de hayatımdan ve sayfamdan çıkartıyorum kendi kaybeder :)

Evet buraya kadar okuduysanız eğer sizleri tebrik ediyorum. Bu yazı tamamen eğlenme maksatlı yazılmıştır. Kişi ve kurumlarla alakası yoktur. Kimsenin üzerine alınmasına gerek yoktur ya da isteyen alınabilir kimseyi baz alarak yazmadım.

0 Yorumlar

View My Stats