Zigavus One Minute Yaşlanma Karşıtı Sıkılaştırıcı Krem 


Merhaba herkese
Bugün sizlere bir süredir kullandığım Zigavus One Minute Yaşlanma Karşıtı krem deneyimimden bahsedeceğim.



Ürünün vaatleri; içeriğindeki algae ekstresi, Ppha-Tight ile cildin diriliğini, dolgunluğunu kalıcı olarak desteklemek için nem sentezini uyarıyor. Bu sayede cildin üzerinde ince bir koruyucu bariyer oluşturarak kısa bir sürede gerginlik etkisi yaratıyor. Cilt yüzeyinde sıkılaşma, parlaklaşma ve kırışıklıkların düzelmesine yardımcı oluyor. Ayrıca içerdiği Ubiquinone ve bitki özleri ile göz altında meydana gelen torbalanma ve şişkinlikleri yumuşatır; pürüzsüz ve lekesiz bir görünüm kazandırır.

Ben özellikle geceleri temizlediğim cildime masaj yaparak yedirdim. Ürün şeffaf ve jel kıvamında. Çok hafif ve güzel bir kokusu var. Cilde yedirmek için bir süre masaj yapmak gerekiyor. Sürdüğüm andan itibaren gerginlik hissi yaşıyorum ama tabi ki rahatsız edici boyutta değil. Göz altlarıma da rahatlıkla sürebiliyorum bazı serumlarda ki yanma hissi oluşmuyor. Gözaltı torbalarım şimdilik yok ama oluşumunu da engellediği için ve gözaltı morluklarını da açmayı vaat ettiği için göz altlarıma da kullandım.


Cildimde kırışıklığım çok olmasa da hafif kaz ayaklarım vardı. Ayrıca güneş lekeleri ve deniz sonrası oluşan cilt kuruluklarım vardı. Düzenli bir şekilde kullandım. Çoğu zaman gündüz dışarı çıkmıyacaksam nemlendirici yerine Zigavus One Minute serum kullandım. Dışarı çıkacaksam mecburen güneş kremi kullandım. Düzenli kullanım sonucunda cildimde parlama ve gerginlik hissine şahit oldum. Lekelerim de tamamen geçmese de açılmalar oldu. Ürünü 15 Ağustosta kullanmaya başladım ve aralıksız kullandım. Bir ay içerisinde bu kadar etkiliyse uzun kullanımda çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Ellerimde de güneş lekeleri ve güneşe bağlı kuruluk ve çatlaklar var. Bu yüzden  hem şimdi için hem de geleceğe yatırım amaçlı Zigavus One Minute Serumu kullanmaya devam ediyorum. Siz de ürün hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz tıklayın



0 Yorumlar

View My Stats