Gençler Bayram Etsin Diye TEV Bayram Hediyesi Bağışlayın!


Türkiye’nin aydınlık geleceği için eğitime destek veren Türk Eğitim Vakfı (TEV) ile öğrencilere anlamlı bir bayram hediyesi bağışlayarak nice gencimizin evinde bayram havası estirebilirsiniz.


1967 yılından bu yana Türkiye’nin aydınlık geleceği için eğitime destek veren Türk Eğitim Vakfı (TEV), bir arada olmanın en anlamlı günleri olan bayramlarınızı kutlarken bu sayede topluma fayda sağlayarak değer katmak isteyenlere özel bir alternatif sunuyor.

TEV bayram hediyesi bağışı kapsamında lise öğrencisi için bir aylık 160 TL, üniversite öğrencisi için bir aylık 480 TL, yurt öğrencisi için ise bir aylık 810 TL bağışta bulunarak gençlerin hayatlarına dokunabilir, www.tev.org.tr web adresinde yer alan genel burs bağışı bölümünden bağış yaparak imkânı kısıtlı öğrencilere bayram hediyesi bağışlayabilirsiniz.

Siz de TEV’in başvuruda bulunan her başarılı öğrenciye burs verme amacına ulaşmasına destek olarak gençlerin bayram sevincini ikiye katlayın!

TEV (Türk Eğitim Vakfı) Hakkında:
Başarılı öğrencilere burs veren, okul, öğrenci yurdu ve eğitim merkezleri açan, eğitim ve öğretim alanında çeşitli projeleri hayata geçirerek milli eğitime katkıda bulunan, Türkiye’nin en köklü vakıflarından TEV, bugüne kadar yurt içinde 223.600, yurt dışında ise yüksek lisans için 1.665 eğitim bursu sağladı. Eğitime katkılarını 27 adet eğitim tesisi yaptırarak destekleyen TEV; 17 İlköğretim Okulu, 3 Anadolu Lisesi, 3 Yurt Binası, 1 Çıraklık Eğitim Merkezi, 1 Çok Amaçlı Toplum Merkezi ile 1 Çocuk Kütüphanesi’ni Türk Milli Eğitimi’nin hizmetine sundu. Ayrıca 2001 yılında üstün ve özel yetenekli öğrencilerin eğitim gördüğü Türkiye’deki tek okul olan TEVİTÖL’ü (TEV İnanç Türkeş Özel Lisesi) devraldı.

0 Yorumlar

View My Stats