Merhaba herkese
Bugün sizlere ilk defa denediğim bir yüz maskesinden bahsedeceğim.

Cilt temizliği benim için çok önemli. Çok sık makyaj yapmasam da mutlaka cilt temizliğine dikkat ediyorum. Çünkü sadece makyaj ürünleri değil günlük kullandığım nemlendirici ve güneş bakım kremleri de gözenekleri tıkayıp cilt bozuklukları yapabiliyor.

Maske toz halinde. Paketi açar açmaz ortalığı lavanta kokusu sardı. Bir kaba koyup su ile karıştırdım. Macun kıvamına geldiğinde yüzüme sürüp kuruyana kadar bekledim. Normalde duş aldıktan sonra yapardım maskelerimi de peelinglerimi de ancak bu sefer öyle yapmadım. Önce maskemi yaptım sonra duşa girdim.

Kuruduktan sonra yıkadığım cildimde bayağı bir gerginlik oldu. Hatta ilk yıkadığımda ufak bir kaşındı cildim  acaba alerji mi yaptı diye de korktum ama çabuk geçti :) Duş sonrasında ise bayağı bir yumuşaklık ve elime gelen ufak tefek pürüzden eser kalmamıştı. Tavsiye edeceğim ürünler arasına girdi. Daha faydalı olması için haftada 3 kez kullanılması öneriliyor. İlk kullanımda beğendiğim ürün azdır ama bunu sevdim. Sizler hangi maskeleri kullanıyorsunuz ?



0 Yorumlar

View My Stats