ihtiyacHaritasi.org Nedir ?





Merhaba
Bugün sizlere büyük bir iyi niyet ve harika bir oluşumdan bahsedeceğim. İhtiyacharitasi.org adlı oluşum farklı konulardaki ihtiyaçların ihtiyaç sahipleri ile ihtiyaçları karşılayacak kişiler ve kurumlarla buluşturulduğu online bir platform. Sadece ihtiyaçları karşılamakla da kalmayıp farklı konularda destek  almak ve vermek isteyen kişiler de bu online platform ile buluşturulmaktadır.

Sistem 3 şekilde çalışıyor.

Öncelikle ihtiyaç gir kısmı var; Siteye üye olduktan sonra burada yaşadığımız yerdeki (sokak,kent, mahalle,okul v.s. ) ulaşım, eğitim gibi konularda ihtiyaçlarımızı ve adresimizi giriyoruz.

Sonrasında destek ol kısmı var ; Burada da önce üye olup sonrasında bu sitede destek olmak isteyen kişi ve kurumlar bilgilerini giriyor. Ve onların destek olmadığı kişi ve kurumlar site sayesinde inceleniyor ve yönlendirme yapılıyor.

Son bölüm ise gönüllü ol kısmı; Bu kısımda da önce üye olup sonrasında ihtiyaçharitasi.org sistemi içerisinde yer alan plan ve projelerde ihtiyaçların karşılanması sürecinde gönüllü olarak çalışabiliyorsunuz.

Mesela mahallenizdeki okulun spor salonu yok hemen siteye üye olup ihtiyacınızı varsa fotoğraflar ile anlatıp destek gelmesini bekliyorsunuz hepsi bu :) Ben sisteme bayıldım ve gerek ihtiyaç gir ile gerekse gönüllü ol kısmı ile sistemin içerisinde olmak istiyorum.

Güven ve gizlilik son derece önemli olduğu için site içerisinde çok güzel bir filtreleme sistemi var. İstemediğiniz sürece bilgileriniz 3. şahıslar ile asla paylaşılmıyor.

Kime yardım edeceğimizi şaşırdığımız şu günlerde acaba doğru adrese mi gidecek  kaygısı duymadan gönül rahatlığı ile insanlara hem maddi hem de manevi olarak destek olabiliriz. Ya da kimden yardım isteyebilirim diye düşünmeden rahatlıkla bu platform ile destek bulabiliriz.

Mesela Niğde de bir kampanya var; Niğdeli Şehit Yasin Keskin yaşatılması için köyüne kütüphane yapılması için bir proje başlatılmış. Ben de bu konuda destek vermeye hazırım ve kampanyaya katılıyorum.


http://ihtiyacharitasi.org/ihtiyac/6473-nigdeli-sehit-yasin-tekinin-yasatilmasi-icin-koyune-kutuphane-kurmak-istiyoruz



Şimdi siz karar verin bu sitede nerede yer almak istersiniz ? Daha fazla bilgi için lütfen tıklayın


0 Yorumlar

View My Stats