Merhaba Herkese
Bugün sizlere #LerzanKaradanli23Nisan2Yasinda etkinliğimizde hediye olarak verilen Haceria ürünleri hakkında deneyimlerimi paylaşacağım.

haceria simya
Öncelikle organik sıvı sabunu denedim temizliğini ve kokusunu sevdim. Cildimi kurutmadı ve alerji de yapmadı. (cildim hassas olduğu için sadece doğada çözünen ürünleri kullanabiliyorum )
DeoClino Organik bulaşık yıkama sıvısını da hem elde hem de makinede olan ürünlerini denedim. Elma kokulu olan makine deterjanının kokusunu sevmedim çünkü limon dışında meyve kokulu ürünleri sevmiyorum ancak temizliği güzeldi . Bulaşıklar parlayarak çıktı makinemden.
DeoClino Organik bulaşık yıkama sıvısını elde yıkamalarda kullandım. Tüm organik deterjanlarda olduğu gibi aşırı köpürme ve aşırı yağ çözme özelliği yok ama daha önce de dediğim gibi zaten uzun süredir sadece organik ve doğada çözülebilen ürünler kullandığım için zaten çok fazla köpürmesini beklemiyordum. Temizliği gayet güzeldi kokusu da elmalıdan güzel olduğu için sonrasında kullanabileceklerim arasına ekledim.


Sırada maske ve diğer ürünleri deneyeceğim onları da başka bir yazımda sizlere kısaca anlatacağım.
Mutlu günler diliyorum



0 Yorumlar

View My Stats