#LerzanKaradanli23Nisan2Yasinda


Merhaba
Herkese güzel günler diliyorum
Geçtiğimiz haftalarda biz güzel bir etkinliğe imza attık
#LerzanKaradanli23Nisan2Yasinda kutladık. Şimdi sizlere kısaca etkinliğimizden bahsedeceğim;

Etkinlik mekanımız Tuana Restorant şehrin merkezinde 2 katlı bir yer. Alt katta düğün ve toplantı salonları varken üst katta çocuk oyun mekanı, nargile mekanı, beyaz salon ve Erciyes Dağı manzaralı Teras Cafe var. Biz arkadaşlarla en çok Teras Cafe de kahve sefasını sevdik. Bir de bize özel hazırlanan Beyaz salonu çok beğendik.


arkada Kayseri Kalesi


















Güleryüzlü personeli de, Restoran sahibi Mehmet bey ve eşi Zehra hanım da bizimle çok ilgilendiler . Harika bir ev sahipliği yaptılar. Tekrar teşekkür ediyorum kendim ve arkadaşlarım adına da.

Etkinlik pastamız Ala Butik Pasta Tuğçe hanımın eseriydi. Bizi ve etkinliğimizi bu kadar güzel anlattıkları gibi tadı da muhteşemdi. Kesmeye kıyamasam da hepimiz bu şaheseri tatmak için can atıyorduk.


Etkinlik cupcakelerimiz Goldencakess Hale hanıma aitti. Her biri farklı bir bayrak ve farklı millet çocuklarını simgeliyordu. Pasta kesimi sonrası cupcake nasıl yenir kursu da veren Hale hanıma teşekkür ediyoruz. Tadı da görüntüsü kadar güzeldi.


Etkinlik için hastagimiz yazılı kurabiyelerimiz ve masalarda isim yazılı kurabiyeler ve sponsorlarımız için bayraklı kurabiyelerimiz Nihalin Pasta Butiğine aitti.



Sabah erken gelen misafirlerimiz için puaça ve böreklerimiz ile çikolatalı kurabiyelerimiz Renkli Hamurlara aitti.











Etkinliğimiz benim daha önceki etkinliklerim de de  yaptığım gibi Ulu önder Atatürk ve aziz şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı ile başladık. Sonrası...


Bir sonraki postta sponsor firmalarımızı anlatacağım
Sevgiler




0 Yorumlar

View My Stats