Evler Ruhumuzu Yansıtır Dekorasyon da Tarzımızı

Merhaba Herkese

Evlerimiz kişiliklerimizi  yansıtır, ruhumuzda ne varsa evlerimizi de o şekilde dekore ederiz. Mobilyalarımızı, halılarımızı ona göre seçer ufak ayrıntılarda bile bunu yansıtırız. Mutfağımız da salonumuz da bizim yapımıza göredir. Eğer süslü bir yapımız varsa avizelerden biblolara kadar süslü bardaklardan yemek takımlarımıza kadar süslü şeyler alırız. Ancak daha sadeliği seven biriysek ona göre biraz daha özenli ama az öz ürünlerle donatırız evimizi. Koltuk takımımızdan lavabolarımıza kadar her şeyde kendimizi yansıtan ürünler seçeriz.

Bazen de çok istememize rağmen evlerimizde büyük değişiklikler yapamadığımız zaman ufak ayrıntılar ile gene evimizde kendimize özgü bir dekorasyon oluşturmaya çalışırız. Ben böyle durumlarda evime ufak dokunuşlar yapıyorum. Son keşfim de beni yansıtan kanvas tablo ya da kabartmalı tablolar. Bomboş duvarlarda benim öne çıkan özelliklerimi yansıtan tablolarla evimi süslüyorum. Böylelikle hem daha huzurlu hem de daha çok benimsediğim evimde daha mutlu oluyorum.

Tabloda.com ile irtibata geçip kendi çekmiş olduğum fotoğrafı tablo haline getirebilir misiniz diye sormuştum ama bu kadar güzel olabileceğini düşünmemiştim.


Daha sonrasında #BloggerlarPaylasiyor1Yasinda etkinliğimizde hediye edilen tablom da gerçekten çok güzeldi. Duvarımda görenler -Lerzan bu tam senlik  nereden aldın dediler :) Gerçekten bakar mısınız ? Bir tablo beni ancak bu kadar anlatabilir.


Sizlerin dekorasyon önerileri neler ? Ben ev dekorasyonunda tabloların tamamlayıcı ve kurtarıcı olduğunu düşünüyorum; ya sizler ?

10 Yorumlar

  1. Çok güzel gerçekten bende çocukların fotoğrafını yaptıracağım;)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel seçimler yapmışsınız. Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  3. Cok guzeller bende cocuklarimin resmini yaptirmak istiyorum

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten çok güzel fikirler.
    birgulunlezzetleri

    YanıtlaSil
  5. Kendi çektiğiniz fotoğrafın tablo olması fikri çok güzelmiş.Mutlulukla kullanın ...

    YanıtlaSil
  6. Kahveli olan ne güzelmiş...

    YanıtlaSil
  7. tablo kesinlikle bir evi süslemek için gerekli bence...

    YanıtlaSil
  8. çok güzelmliş gerçekten, güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  9. Ikisi de çok güzel iyi günlerde kullanin:)

    YanıtlaSil

View My Stats