Erkek giyiminde son zamanlarda çeşitli markaların birbirleriyle kıyasıya rekabette olduğunu görüyoruz. Bayanlar kadar olmasa da erkekler de artık giyiminde seçici olmaya başladı. Klasik giyimde de en büyük tercih takım elbise ve özenle seçilmiş gömlekler,kravatlar ve aksesuarlar oluyor.



İşte erkek giyiminde %100 yerli sermaye ile kurulmuş olan Pierre Cassi bu lider firmalar arasında hatırı sayılır bir yerde. Takım elbiseler,damatlık takımları,gömlekler ,pantolonlar,okul kıyafetleri ,çocuk takım elbiseleri oldukça şık ve farklı. Firma 1970 yılında Hüseyin URAL tarafından İSTANBUL da kurulmuş , bugün 42 yabancı ülkeye ERKEK GİYİMİ ihracat eden köklü bir kuruluş. 



Çizgisinden ve kalitesinden asla ödün vermeyen bu güçlü markanın erkekler için ürettiği takım elbiseler bir kalıp halinde adeta üzerine oturuyor ve asil bir görüntüye sahip olmanızı sağlıyor. Pierre Cassi her zaman şık ve özgün tasarımları ile erkekler için vazgeçilmez olmaya devam ediyor. Firma bayiilik sistemi ile çalışıyor dilerseniz siz de bayiilik alabilirsiniz.




 


22 Yorumlar

  1. Harika görünüyor bu takımlar, çok şık.

    YanıtlaSil
  2. Çok şık takımlar paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Yaklaşan doğum günü için düşünebilirim, enişten mart doğumlu da :D

    YanıtlaSil
  4. belkide damada burdan seçmeli :)

    YanıtlaSil
  5. Çok şık görünüyorlar.

    YanıtlaSil
  6. Ben giyimin bu kadar abartılmaması gerektiğini düşünüyorum. Bir çok alanında meşhur insan gibi sade kombinleri ve aynı kıyafetleri tercih edenlerdenim. Ne giyeceğim diye düşünmektense kafamı başka şeylere yorma taraftarıyım.

    YanıtlaSil
  7. kaliteli bir marka gerçekten de

    YanıtlaSil
  8. @Serdar Torlakbazen değişik giyinmek insana çok iyi geliyor

    YanıtlaSil
  9. Son ceket çok şık görünüyor.

    YanıtlaSil
  10. Çok şık takım ve gömlekler var. Eşime hediye almak için çeşit çokmuş.

    YanıtlaSil

View My Stats