Merhaba herkese
Uzun süredir arkadaşlarımda görüp merak ettiğim L'oreal Paris Paradise Maskara aldım denedim ve sizlerle de paylaşmak istedim.

loreal rimel
L'oreal Paris Paradise Maskara




Makyajın olmazsa olmazlarından birisi bana göre rimel diğer adıyla maskara. Hiç bir şey sürmeyecek olsak bile bir ruj bir maskara sürdüğümüz zaman kendimizi iyi hissediyoruz. Gözleriniz benim gibi alerjik yapıdaysa rimel seçimi de çok önemli oluyor. Çok severek kullandığım ve vazgeçemediğim bir kaç marka var. Loreal markasının da bazı sevdiğim rimelleri bu sevdiğim rimeller arasında. Loreal Paris Paradise Maskara ise bir çok arkadaşımın çok memnun kaldığı bir rimel olunca ben de şans vermek istedim. L'oreal Paris Paradise Maskara fiyatı 57 TL Watsons indiriminde.






















Loreal Paris Paradise Maskara Fırçası




İlk kullanmaya başladığımda diğer rimellerde de yaşadığım sıkıntı olan aşırı ıslak ve yoğun siyahlıkla karşılaştım ama sonraki kullanımlarda ne kaşıntı ne alerji ne de akma sorunuyla karşılaştım. Fırçası ortadan basık ve dalgalı. Sürümü gayet kolay bulaştırmadan kullandım. Tek kat kullanımda bile yoğun siyahlık, uzatma ve kıvırma etkisiyle gönlümü çaldı. Gerçekten ufak bir iki dokunuşla bile kirpiklerimi dolgunlaştırdı ve uzattı. Hint ve argan yağı içerdiği için de kirpiklerde dökülme, yıpranma yapmıyormuş. Bunu da uzun vadede kullandığım zaman göreceğim. Çok fazla sürüldüğünde kirpiklerde biraz yapışma yapıyor o görüntüyü seven çok arkadaşım var ama ben sevmiyorum. Bunun içinde bitmiş bir maskara fırçası kullanıyorum. Maskaramı sürdükten sonra biten maskara fırçası ile tarıyorum kirpiklerimi. Daha doğal gözüküyor.


Açık söylemem gerekirse ilk aldığımda acaba abartıyorlar mı? gerçekten paradise maskara bu kadar iyi mi? verdiğim paraya bu maskara değer mi? gibi sorular vardı kafamda ama kullandıkça çok sevdim. Gerçekten yapılan övgüleri sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum. Sanırım artık vazgeçemediğim bir ürün olacak. Sizler denediniz mi?

0 Yorumlar

View My Stats