Merhaba herkese

tesettür tunik kombin
Tesettür Tunik Kombin
Hava durumunu bir türlü anlayamadığımız şu günlerde ne giysem diye sürekli dolabımın başında buluyorum kendimi. Çünkü çok sıcak diye evden çıkıp yağmurla veya rüzgar ile dönebiliyorum eve. Böyle olunca da genellikle ceket tarzı tunikler ile kombinler oluşturuyorum. Ya tunik üzeri ceket ya da tunik üzeri yelek giyip çıkıyorum dışarı.
tunik ceket
Yeşil Kombin Takımı
Bugünün  stil postu yeşil ceketli kombin sizlerle paylaşmak istedim. Çünkü benim için Yeşil Aşkı Bir Başka

Tarz olarak genel de uzun tunikler seviyorum. Tesettür Tunik bulmak eskiden zordu ama şimdi bir çok mağazada rahatlıkla bulabiliyorum. Spor ya da klasik tuniklerde de en çok tercih ettiğim renk tabi ki yeşil :)

Çocukluğumdan beri yeşil renge aşırı bir düşkünlüğüm var. Gençlik dönemimde annem bıkmıştı -seninle evlenecek adam ne yapacak bu kadar yeşille diye dertlenince bende -yeşil sevmeyen koca istemem diyordum :P 


Çok şükür eşimi de yeşil renge alıştırdım. Kıyafetten aksesuar seçimlerime kadar her şeyi yeşil almak istiyorum. Yeşilin de hemen her tonunu seviyorum. Birbirine benzeyen bir dolu yeşil tunik ve yeşil ayakkabım var ama sanırım bu da hastalık asla bıkmıyorum. Arkadaş ve dostlarımda sağ olsunlar bana hediye alacakları zaman genel de yeşil alırlar.

Bu kombinde kullandığım yağ yeşili tunik Kayra markalı birkaç sene önce almıştım. Önü düğmeli ve beli de kuşaklı. Ben genelde ceket şeklinde kullanıyorum. İçerisine şifon bluzlar ile çok yakışıyor çünkü.

yeşil tunik Kombini
Yağ Yeşili Tunik




Yağ yeşili tunik içerisinde siyah şifon bluz tercih ettim. Siyah şifon bluzu Kayseri'de bir butikten almıştım ama sizler için aynısını buldum incelemek için tıklayın.



Pantolon olarak genelde tercih ettiğim gibi boru paça siyah kumaş pantolon kullandım. Pantolonum da Puane marka.


Ayakkabı tercihim siyah deri dolgu topuk sandalet oldu. Siyah deri dolgu topuk sandaletlerimi Deichmann dan almıştım.

Siyah sırt çantam US Polo Assn. marka. Çok kullanışlı ve çok şık

Yağ yeşilli siyahlı eşarbım Armine marka.


Sizler nasıl buldunuz kombinimi?

0 Yorumlar

View My Stats