Merhaba herkese

Bugün sizlere el bakımı için neler yapmamız gerektiğinden bahsedeceğim. Ellerimiz vücudumuzda en çok özen göstermemiz gereken organımız. El bakımı için bir çok ürün denedim ama en çok memnun olduklarımdan bir set var; Luis Bien Probiyotik İçerikli El Bakım seti 

Luis Bien El Bakım Seti dört parça üründen oluşuyor. El bakımı peeling jeli, nemlendirici ve koruyucu el kremi, tırnak eti itici çubuk ve tırnak bakım yağı.
el bakım seti

El bakımı
Luis Bien El Bakım Seti

Sırayla inceleyelim isterseniz

İlk ürünümüz El Bakım Peeling Jeli (Smoothing Hand Scrub Gel )lila renkli ve harika bir kokusu var. Ellerimizi ıslatıp bir miktar alıp masaj yaparak sürüyoruz ve inanın bana o kadar güzel yumuşatıyor ki ben bayıldım. Hiçbir şekilde çizme ya da tahrişe neden olmadı. Diğer ürünler olmasa bile sırf bu muhteşem peeling için bile alınabilir bu set :)



İkinci olarak Tırnak bakım Yağı (Nail &Cuticle Oil)oje şişesine benzer bir ambalajı var ve fırçası da oje fırçası gibi. Peeling yaptıktan sonra ellerimizi su ile yıkayıp kuruluyoruz. Ardından bu bakım yağını oje sürer gibi tırnaklarımıza sürüyoruz. İşlemleri hızlandırmak için ben ellerimle ovuşturarak yediriyorum.  Biraz emildiğini düşündüğüm zaman ahşap tırnak eti itici ile tırnak etlerimi itip şekillendiriyorum. Arada fazla etleri kütikül makası ile kesiyorum.

                                                                                                                                                                    
Son ürünümüz ise Nemlendirici ve koruyucu el kremi (Hand Perfection Cream). El bakımını tamamlamamız için son adım nemlendirici ve koruyucu sürmek. Kütikülleri ve ölü deriden arınmış ellerimizi korumaya almamız gerekiyor. Bu krem hem çok güzel kokuyor hem de harika nemlendiriyor. İçeriğindeki koruyucular ile yaşlılık belirtilerini de ortadan kaldırıyor. Yani bu bakımı düzenli yaparsanız yaşlandığımızda bizi ele veren yaşlılık lekelerini en aza indirebiliyoruz. Geçen sene bir şey öğrendim ne kadar doğru bilmiyorum ama genede dikkat  etmemi sağladı; çamaşır suyunun bu eldeki lekeleri artırdığı ve o zamandan beri mümkün mertebe eldivensiz çamaşır suyu kullanmamaya başladım. Tabi önceden olan lekelerim vardı. Şimdi bu bakım seti ile o lekeleri de minimuma indirmeye çalışıyorum. 

Peelingi topuklarımda da denedim harika sonuç veriyor. Dediğim gibi tüm set harika ama peeling muhteşem bence Arge ye büyük boy olarak satışa sunmalarını talep edeceğim :)
Sizler bu ürünleri denediniz mi? 

Luis Bien Probiyotik İçerikli El Bakım Seti Fiyatı  99 TL ye satılıyor.


0 Yorumlar

View My Stats