Merhaba herkese

Cumartesi günü Aslı'nın daveti üzerine Adana'ya gittim. #aslinindunyasiibaharavedabulusmasi etkinliği için 2 Mersin 3 Adana bir de Niğde (ben ) olmak üzere 6 kişiydik.

Keyifli bir yolculuktan sonra etkinlik mekanına ulaştım. Gittiğimde Aslıcım bir çok şeyi hazırlamıştı bile kalanları da birlikte hazırladık diğer arkadaşları bekledik. O arada korkunç bir yağmur bastırınca tüm hazırladıklarımızı kapalı bir yere taşıdık :) Sonra arkadaşlarda geldi ve başladık etkinliğimize.







Etkinliğimize  Revox firmasından Gamze hanım yeni bebekleri olan şampuandan Revox X-treme den  bahsetti. İlk kullanacaklardan olmamız da güzel bir ayrıcalık oldu. Sadece eczanelerde satılacak bu şampuan tüm saç tipinde kullanılabiliyor. Sorularımı sordum ve kullandıktan sonra yorumlarımla birlikte öğrendiğim bilgileri de sizlerle paylaşacağım.

Bir diğer sunum için aramızda olan kişi Lr firmasından Sibel Karapınar hanım aramızdaydı. O'da LR firması ve ürünleri hakkında bilgiler verdi. Sorularımızı yanıtladı ve bana mini bir cilt bakımı yaptı :))


Sonrasında pastamızı kesip sohbet kahve derken dönüş saatim yaklaşınca ekipten ayrıldım. Çok keyifli bir gün geçirdim. Sadece yağmur kısmı biraz yordu bizi :)
Keyifli etkinlik fotoğraflarım ile sizi baş başa bırakıyorum

0 Yorumlar

View My Stats