Merhaba herkese



Keyifli geçen hafta sonundan sonra Zaful sitesinden aldığım baharın habercisi çiçekli gömlek ve yeşil rugan çanta alışverişimi sizlerle paylaşmak istedim.

Daha öncesinden renklerine aşık olarak aldığım yeşil bottie ayakkabılarıma uygun çanta arıyordum. Takım olarak kullanmayı çok seviyorum ama Türkiye'de uzunca bir süre aramama rağmen uygun bir çanta bulamamıştım. Yeşil çanta bulsam da tonu tutmuyordu. Bir de Zaful sitesinden bakayım istedim. Açıkçası çok ümidim yoktu ama arama yaparken bir baktım aynı tonlarda bir çanta. Hem bottie ayakkabılarımdaki gold detaylara uygun aksesuar ve zinciri de var tamam bu yeşil rugan çanta benim olmalı dedim ve hemen sipariş verdim. Bu tarz crossbody çanta kullanmayı seviyorum.

 Hafta sonu gelmiş kargom. Henüz kullanma fırsatım olmadı. İki gün önce gelseydi Ankara'da katıldığım etkinlikte kullanırdım ama kısmet tabi :)



Bence çok yakıştılar sizce?
Sizde Crossbody Yeşil Çantayı almak isterseniz tıklayın
Diğer siparişim ise baharın müjdecisi olan çiçekli gömlek. İsterseniz elbise olarak kullanabileceğiniz bu gömleği ben tunik olarak kullanacağım. Önünde yaka kısmında iplerle hareketlendirilmiş bele oturan alt kısmı kloş açılan çok şeker bir gömlek. Arka kısmı fermuarlı ve bel kısmı da potluk yapmaması için penslerle oturtulmuş. Ben çok beğendim. Sizde sipariş vermek isterseniz tıklayın












0 Yorumlar

View My Stats