Merhaba herkese

Bugün blogumun konusu bir süredir kullandığım ROCS diş macunu ve ROCS diş fırçası.





Rocs Sensitive Repair Whitening hassas diş ve diş etleri için üretilmiş beyazlatıcı bir macun. Kalsiyum Hidroksiapetit içeriği ile hassasiyete yol açan hasarlı diş minesini onarıyor. Yoğun mineral içeriği diş minesinin güçlenmesine yardımcı oluyor. Özel mikro-partiküller ile dişlerin tonunda açılmaya sebep oluyor. Florid, Sodyum Lauryl Sulfat ve aşındırıcı peroksitler içermiyor.

İlk kullanımda çok şaşırdım çünkü şimdiye kadar yetişkinler için üretilmiş bir çok markada bir çok diş macunu kullandım ama nanesiz ve ağzı yakmayan bir macuna ilk kez rastladım. Hatta tekrar üzerine baktım acaba çocuklar için mi yanlış mı aldım diye. Çünkü hiçte rahatsız etmeyen çok güzel bir tadı vardı. Dişlerimi fırçalarken içindeki partiküllerin dişlerimi temizlediğini hissettim. Kahveyi biraz çok tükettiğim için ne yaparsam yapayım dişlerimde sararma olur korkusu var bende. Beyazlatıcı bazı macunlar denediğimde de kimi çok iyi gelirken kimi de dişlerimi çizdi ve diş minesini aşındırdı. Rocs macunda ise çizilme ve rahatsızlık hissetmedim. Rocs Sensitive Soft fırça ile kullandım zaten. Fırçam da yumuşacıktı macunda istediğim gibi olunca çok severek kullandım. Çünkü naneli diş macunlarında dişlerimi fırçaladıktan sonra bir şey yeyip içmek işkence geliyor. Çünkü yediğimiz şeyin tadını etkiliyor. Ancak ROCS diş macununda bu sıkıntıyı hiç yaşamadım. Çünkü tadı baskın değil ve en güzeli naneli değil. Limonlu şekerli bir tadı var. Hatta bir keresinde küçük oğlumun dişlerini bununla fırçaladım oğlum macunu alıp eline  -bu benim olsun demeye başladı. -Anneciğim bu macun yetişkinlere göre. Senin dişini de fırçaladım ama iyice çalkalaman ve asla yutmaman kaydı ile hatırlatırım dedim.  Çünkü tadı güzel olduğu için rahatsız etmeyecek ve oğlumda muhtemelen yutacak :)

Bir süredir kullanıyorum günde 2 kez kullandım dişlerimde tartar oluşumunu engelledi. Çizilme ya da ağrı yapmadı. Beyazlatma etkisini çok farketmedim çünkü diş bakımıma çok önem veriyorum ve dediğim gibi çabucak sararma korkum olduğu için macunumla ve diş fırçamla geziyorum diyebilirim. Bir şey yeyip içtikten sonra  imkanım olan her yerde dişlerimi fırçalamaya çalışıyorum ki sararmasın. Rocs bu konuda bana çok yardımcı oldu dediğim gibi ağzımı yakmadı yoğun nane tadı yada kokusuyla ilaç içer gibi dişlerimi fırçalamadım (yoğun naneli macunlarda bunu yaşıyorum ). Bu yüzden devamlı kullanabileceğim sevdiğim bir macun oldu.

İçeriğinde partiküller var ya onları çok sevdim. Hani cildimize peeling yaparız sonra durularız da sanki daha önce kaplı bir madde varmışta peeling yaptıktan sonra cildimiz nefes alır aynı bu macunda da böyle oluyor. Diş fırçaladıktan sonra sanki bir ferahlık rahatlık oluyor. Diş etleriniz hassas ise beyaz diş takıntınız var ise mutlaka bir şans verin. Çünkü düzenli kullanımda diş rengini 1.5 kata kadar açıyor. Ben sevdim ve sizlere de tavsiye ediyorum . Rocs Sensitive Diş Beyazlatıcı Macun fiyatı 22 TL. Rocs Sensitive Soft Diş Fırçası fiyatı 16 TL





1 Yorumlar

  1. Benim dişlerim ve diş etlerimde çok hassas. Bu yüzden bende genelde yumuşak diş fırçası kullanıyorum. Bundan sonraki seçimim Rocs Sensitive Soft fırçası olacak. Rocs Sensitive diş macununu hiç denemedim fakat onuda fırçasıyla alıp denemeyi düşünüyorum. Fiyatları aşırı pahalı gelmedi. Detaylı bir inceleme olmuş.

    YanıtlaSil

View My Stats