Merhaba herkese

Geçenlerde Fashionmia sitesinden bahsetmiştim. Yaptığım Polar Siyah Ceket yazısını okumak isterseniz diye buraya bırakıyorum. O siyah polar ceketten sonra baharı cıvıl cıvıl karşılamak için renkli ceketler aldım. Altına ne giyersen giy rahatlıkla kombin yapılabiliyor. Çünkü tek renk ceketi bir çok şeye uydurmak kolay. İşte sizlerle o rengarenk ceket kombinlerimi paylaşmak istedim.

Lila Uzun Ceket önden tek düğmeli. Cepli ve ince bir kumaşa sahip. Belden hafif oturtmalı ve içi astarsız. Biz siyah pantolon ile kombin yaptık ama başka kıyafetler ile de bence çok yakışacak cinsten. Mevsimlik kullanılabilecek bir kumaş ve renkte. Morun şans getirdiğine inanan arkadaşlarıma da tavsiye ederim. Benim batıl inançlarım yok ama sadece cıvıl cıvıl olduğunda mutlu oluyorum.





Diğer bir Fashionmia alışverişim ise Mavi Blazer Ceket.


Tam da sonbahar için yapılmış harika bir ceket. Yakasız ve cepli. Renk olarak da tarz olarak da tam istediğim gibi . Tek sorun kolları biraz dar geldi. Yani içine sadece sıfır kollu giyilebiliyor. Astarı biraz sıkı yapmışlar. Siz alacak olursanız bir beden büyük alın derim ben rahatça giyebilmek için. Lila Uzun ceketi de beğendim ama  saks mavisi ceket  çok daha güzel değil mi?
Siz hangisini beğendiniz ?










0 Yorumlar

View My Stats