Merhaba herkese

Hafta sonu Emelciğimin (Fantagirro) davetiyle Sakarya(Adapazarı) da yapılacak #adadabaharamerhaba partisine katılmak üzere yola çıktım. 9 saatlik bir yolculuktan sonra sabah 4.30 da Emelciğim evindeydim. Şok olmuş gözlerle beni karşılasa da ev sahipliği mükemmeldi bana açma ve limonlu kek bile yapmıştı.















Saat 11 e kadar kahvaltı kahve muhabbetimizden sonra Kırıkşemsiye (Esra) da bize katıldı ve doğru etkinlik mekanımız Kaffa Çikolata ya gittik. Kaffa Çikolata güler yüzlü ve kibar personeli olan ayrıcada harika çikolataları olan bir mekan. Hemen masalarımızı düzenledik. Bu arada diğer arkadaşlar da sırayla geldi ve bizler etkinliğimize başladık. Bir çok arkadaşı daha önce yüz yüze görmemiştim ama sanki uzun süredir tanışıyormuşuz da gün için toplanmış gibi keyifliydik.


Önce mekanın meşhur kumda kahvelerini içtik enfes çikolatalar ve karadut şerbeti eşliğinde ki çok çok lezzetliydi.  Sonra tatlılarımızı yiyerek sohbete devam ettik.



                               

Etkinlik sponsorlarımızdan birisi de                      Sakarya Hint Kınacısı Tercan hanımdı. Hepimize istediğimiz motifleri çok pratik ve güzel şekilde yaptı. Ben bir elime Lerzan diğerine de küçük oğlumun ismi Mirza'yı yazdırdım. Diğer arkadaşlarda Tercan hanıma istediklerini tarif etti ve o da sağ olsun çizdi.

 Güle oynaya yaptık etkinliğimizden sizlere de keyifli kareler bırakıyorum. Bir sonraki yazımda sponsorlarımızı anlatacağım. Sevgiyle kalın

0 Yorumlar

View My Stats