Merhaba herkese

Bugün yepyeni bir ürünü sizlerle tanıştıracağım. Vissmate markasını artık duymayan kalmamıştır diye düşünüyorum. Öncelikle çamaşır suyu ile hayatımıza girdi sonrasında yüzey temizleyiciler ile gönlümüzü kazandı. Sonra diğer ürünlerini de denedikçe sevdik ve sloganları aklımıza kazındı ''Hijyende tek hareket artık Vissmate ''


Bugün paylaşacağım ürün Yemyeşil Silikonlu temizleyici yeni çıktı. Henüz piyasada satışa yeni başladı. Daha önce mavi olanı kullanmıştım ve seviyordum da. Tek rahatsız eden tarafı yoğun kokusuydu. Yani küçük kullanımlarda sıkıntı olmuyordu ama mesela duşakabin gibi uzun süren ve havalandırma şansım az olan yerlerde yoğun olan parfüm kokusu beni rahatsız ediyordu. Yemyeşili belki de en çok bu yüzden çok sevdim. Kokusu bildiğimiz elma kokusu ama çok baskın değil ve çok kalıcı da değil. Normalde meyve kokularını da çok tercih etmem ben ama elma kokusu baskın olmadığı için rahatsız etmedi beni. Vissmate Silikonlu Pespembe ve Vissmate Silikonlu Masmavi çeşitlerini de deneyin. En sevdiğiniz koku ile temizliğe devam :)

Temizliğine gelecek olursak bir kaç farklı mekanda kullandım.

Tezgah ve ocak temizliğinde denediğimde memnun kaldım. Ocaktaki lekeleri güzel çıkarttı. Özellikle benim gibi ankastre kullananlar bilirler silersiniz ama az sonra baktığınızda orada lekeler çıkar ortaya. O lekeleri yok etmişti. Su dalgası şeklinde olan bu lekelerin olmaması çok mutlu etti beni.
İkinci olarak lavabo ve bataryalarda denedim çeşmenin dibindeki kireç lekelerine çok etkisi olmadı ama batarya ve lavabo içini parlattı.

Cam temizliğinde de denedim. Camlardaki lekeleri kolaylıkla temizledim. Duşa kabinde de denedim ama kireç lekelerine bir etkisi olmadı. Ancak şöyle bir tavsiye vereceğim. Duşa kabinin kirecini arındırdıktan sonra Vissmate silikonlu ile temizlerseniz suyu kaydırma etkisi olduğu için daha geç kireçleniyor. Toz alırken de aynı şekilde daha geç tozlanıyor. Ben memnun kaldım sizlere de tavsiye ederim. Günlük elimin altında bir çok farklı bölge de kullanabileceğim bir deterjan oldu. Asla yer temizliğinde kullanmayın çünkü bir arkadaşım bilmeden yerde denemiş ve az kalsın düşüyordum ona gittiğimde :) Vissmate silikonlu fiyatı 6.5 TL

0 Yorumlar

View My Stats