Merhaba herkese

Bugün sizlere bir stil postu ile geldim.
Günlük hayatta genelde jean ve tunik tarzı rahat giyim tercih ediyorum. Ancak özellikle arkadaşlarımla yemek v.s. gibi etkinliklerde biraz daha süslü ve özenli olmayı seviyorum.




Tesettür giyimde önceleri kıyafet bulmakta çok zorlanıyordum. Çünkü tunik giyen çok azdı daha çok büyük beden uzun sweat alıyordum. Yahut diktiriyordum. Saatlerce mağazalarda gezip elim boş çıktığım çok oluyordu. Ancak artık çok yaygınlaştı tunik ve salaş giyim. Eskiden mağazalara bakınıp çıkarken, artık bir çok mağazada bırakın bakınmayı elim boş çıkmıyorum. Çünkü 3-5 parça da olsa zevkime ve tarzıma uygun bir şeyler mutlaka buluyorum. Alışverişlerimi daha çok internetten yapmayı seviyorum. Çünkü yaşadığım şehirde çok nadir sevdiğim bir şeyi bulabiliyorum. Bir de açık konuşmak gerekirse herkesle aynı şeyleri giymeyi çok sevmiyorum.

Bugün sizlerle mor-siyah uyumu (ki bana göre çok yakışıyorlar)oluşturmaya çalıştığım kıyafetlerimi paylaştım. İçine siyah bir tunik giydim. Belimde 3-4 sene önce Boyner'den aldığım Limon Company kemerim var. Boru paça mor pantolon ve üzerinde astarlı peluş yelek ve elimde de mor detaylı clutch vardı.

Sizce nasıl olmuş?


Tunik Seçil Store 
Siyah Peluş Yelek Sefa Merve
Mor Şal SilkHome Modanisa
Mor Pantolon Modanisa
Gold Detaylı Bot Gearbest
Clutch Çanta Biclutch




0 Yorumlar

View My Stats