Merhaba herkese

tesettür pazarı elbise

Mevsim geçişlerinin en garip halini yaşıyoruz. Şubat ayına girdik ama bir gün soğuktan dışarı kafamızı bile uzatamazken bir gün sonra güneşten rahatsız oluyoruz. Böyle zamanlarda hem kıyafet olarak hem de mont-ceket tarzı ne giyeceğimi şaşırıyorum. Mevsimlik kıyafetler bu havalarda kurtarıcı olabiliyor.





Daha önce de ürünlerini severek kullandığım Tesettür Pazarı sitesinden bu defa yeşil uzun elbise aldım. Cepli Zümrüt Yeşili Elbise mevsimlik bir elbise. Süs şeklinde cepleri var. Boyu ayak bileğine kadar. Görünüşü sade o yüzden aksesuarla süsleyerek kullanmak daha şık gösteriyor. Aslında genelde hareketli rengarenk kıyafetler alırdım ama bu elbisenin rengi çok hoşuma gidince bu defalık bir tarz değişikliği iyi olur diye düşündüm. Böyle uzun elbiseler giymeye çok alışık değilim. İlk giydiğimde biraz tuhaf hissetsem de arkadaşlarım ve eşim çok yakıştı deyince tamam arada bir de bu tarz elbiseler de almalıyım dedim. Ben bu elbiseyi çok rahat ve şık buldum. Sizce nasıl olmuş?

Tarzını net gösterebilmek için fotoğraflarda aksesuar kullanmadım sadece elime bir çanta aldım ama kullanırken uzun bir kolye ve sütlü kahve -gold arası renk bir şal ile kombin yaptım tabi daha gösterişli oldu.

tesettür pazarı elbise
tesettür elbise






0 Yorumlar

View My Stats