Merhaba herkese

Bugün geçtiğimiz ay katıldığım bir etkinlikten bahsedeceğim. Sevinç ve Nihan ile Yeni Yıl Etkinliği

Sevinç ve Nihan aylar önce aralık ayında bir etkinlik düzenliyoruz katılır mısın dediklerinde tabi ki seve seve dedim.
Sevinç ile #LerzanKaradanli29Ekim3Yasinda etkinliğinde yüz yüze tanışmıştık ve çok sevmiştim. Nihan ile çok eskiden tanışıyor olmamıza rağmen hiç yüz yüze gelmek nasip olmamıştı. Bu süper  bir fırsattı ve bir aksilik olmadıkça seve seve gelirim dedim.


Tarih yaklaştığında nasıl gideceğimi düşünmeye başladım. Çünkü Niğde'de oturuyorum ve burada hava alanı yok. Otobüs ile de 13 saatlik bir yolculuk... Sonra başka bir fikir geldi aklıma. Ankara'ya otobüs ile gidip oradan Sena ile birlikte İstanbul ve oradan da etkinlik yerimiz olan Silivri'ye geçerim diye düşündüm ve aldım biletlerimi.

Ankara'ya gidene kadar hava ve yollar çok berbattı  biraz korkarak gittim açıkçası. Sonrasında Sena ve Gamze ile İstanbul otobüsüne bindik. Güle oynaya ve daha çok korka korka İstanbul ve oradan da Silivri'ye vardık. Sabah merkezde bir kafe bulduk ve orada kahvaltı yaptıktan sonra mekana geçtik. Yavaş yavaş mekana gelen tüm arkadaşları karşıladık. Ortam çok güzeldi. Daha öncesinden sadece isimlerini bilip blog ve instagramdan tanıştığım arkadaşlarımla yüz yüze konuşması çok güzel oluyor. Bir de ne kadar kendimizi ifade etmeye çalışsak da farklı tanına biliyoruz. Bana genelde verilen ilk tepki biz senin bu kadar neşeli eğlenceli olduğunu bilmiyorduk oluyor :) bu sözlere o kadar çok alıştım ki genelde yüz yüze görüşene kadar böyle sanılıyorum nedenini bilmiyorum. Çok keyifli saatler geçirdikten sonra tekrar yollara düştük ve Sena ve Gamze 8 , ben 13 saatin ardından evime döndüm.

İyi ki gitmişim dediğim gitmeseydim çok üzüleceğim bir etkinlik yaşadık. Sevinç ve Nihan çok güzel ev sahipliği yaptılar. Çok eskilerden İlknur ile de  ilk kez orada tanışmak nasip oldu. Emine İlke Yasemin Sevgi Sena ile de bir arada olmak çok güzeldi. Katılan blogger arkadaşlarımın sayfa linkleri aşağıda

http://gulumseyuzume.blogspot.com.tr/
http://www.morhastasi.com/
http://www.sendeincel.com/
http://nypdsena.blogspot.com.tr/
http://www.sansbocegi.com/
http://www.ilkeee.com/
http://www.kakuleninbebekleri.net/
http://www.ilknurundunyasi.com/
https://www.sevgininmakyajdefteri.com/

O gün Revox firmasından Gamze hanım, Farmasi firmasından İlkay hanım bizimleydi. Bir de Anında Gençlik firmasından Gökhan bey bizimleydi. O günün mutlu kareleri ile sizlere veda ediyorum. Sponsor yazımı bir sonraki postta hazırlayacağım. Birde etkinlik dışı Dilek (Egegüzelimorhastası) bizimleydi onunla da tanışmak çok güzeldi.




0 Yorumlar

View My Stats