Merhaba herkese


Gamiss alışveriş sitesinden daha önce de bahsetmiştim. Bir çok seçeneği uygun fiyatlarla alabildiğim güzel bir site. Aldıklarım yurt dışından 1 ay gibi bir sürede geldiği için rahatlıkla sipariş verebiliyorum. Bu siparişimde bir adet siyah kare burunlu spor ayakkabı bir de far paleti aldım.

gamiss siyah ayakkabı


Siyah kare burunlu platform görünce işte bu dediğim bir ayakkabı oldu. Üst kısmında parlak taşları olan platform ayakkabım spor bir model. Burnu kare bir ayakkabıyı ilk kez giyiyorum. Açıkçası alırken biraz çekindim ama beklediğimden rahat çıktı. Yüksek topuklu ama rahat olduğu için günlük de giyebiliyorum. Burnu uzun olduğu için ayağımı biraz büyük gösterdi ama zaten küçük numara ayakkabı giydiğim için çok sorun etmedim. Kare burunlu platform spor ayakkabım özellikle kot pantolonlarımın altında çok şık duruyor.  İncelemek isterseniz tıklayın



15 renk far paleti  siyah bir kutu içerisinde. İçerisinde hem mat hem de parlak olmak üzere 15 renk var. Pigmentleri gayet iyi. Hem kış renkleri hem de yaz renklerini barındırıyor. Pigmenti yüksek olduğu için baz kullanmadan da istediğiniz renkleri veriyor. Kullanımı kolay yumuşak ve tozutma sorunu yok. Renkler birbiri ile uyumlu ve güzel karışıyor. Dumanlı göz makyajı için de yeteri kadar güzel renkler var. Ben çok beğendim tek eksisi palet içinde bir ayna olmayışı :) Sizde incelemek ve almak isterseniz buradan bakabilirsiniz.




0 Yorumlar

View My Stats