Merhaba herkese

Pazar günü harika bir etkinliğe imza attık. Cumhuriyetimizin 94. yılını blogger arkadaşlarım ve sponsor firmalarımız ile kutladık. LerzanKaradanli29Ekim3Yasinda etkinliğimiz harika geçti.

LerzanKaradanli29Ekim3Yasinda 
Etkinlik mekanımız Joy Cafe idi. İlk önce Evren geldi Sakarya'dan. Onunla biraz oturduk sonra hazırlıklarımızı yaptık ve sırayla arkadaşlarımızı beklemeye başladık. Ardından Adana ekibimiz Aslı, Eda ve Şerife geldiler. Hemen sonrasında İstanbul'dan Sevinç geldi. Eray, Melis ve Fusun'un Ankara'dan gelmesinin ardından  Kübra, İlknur ve Vildan da Ankara'dan geldi ve biz etkinliğimize başladık.





Etkinliğimize her zaman yaptığım gibi açılış konuşmam ve İstiklal Marşı ile başladık. Konuşma yaparken o bayrağı niye öyle tutmuşum hiç bir fikrim yok :) Ardından bir taraftan yemeklerimizi yerken diğer taraftan sunum yapmak için gelen firmalarımız ile devam ettik. Benim için çok güzel bir gün oldu. Konuşmamda da dediğim gibi böyle özel ve güzel günleri sevdiklerimle paylaşınca günün önemine gereken değeri verdiğim için daha mutlu oluyorum. Ne iyi ettiniz de geldiniz arkadaşlarım. 

İlerleyen saatlerde Etkinlik pastamızı hep beraber kestik ve ardından gitme saati gelen arkadaşlarımızı birer birer yolcu ettik. Şahane etkinlik pastamız Nihalin Pasta ve Kurabiye butiği Nihalciğimin elinden çıkmıştı. İsmimize özel cupcakeler Alya Pasta ve kurabiye Yaşarcığımın ellerinden çıktı. Her birimiz için yapılan bayraklı kurabiyeler de Bemay Butik Kurabiye Betülcüğümün ellerinden çıktı. Hepsi de harikaydı. Ellerine sağlık canım arkadaşlarımın




0 Yorumlar

View My Stats