Merhaba herkese

Bugün biz dahil bir çok evde erkenden kalkıldı ve okulların yolu tutuldu. Yeni öğretim yılı öğrenci, öğretmen ve velilere hayırlı olsun inşallah.

star wars

okul çantasıEylül ayının şüphesiz en zor kısmı okul alışverişi :) Bir çok aile için hem masraf açısından hem de tek tek o listeleri hazırlamak açısından sıkıntılı bir süreç. Çarşaf gibi listeler, çocukların tercih ettiği ürünleri bulmak gerçekten insanı çok yoruyor.

Ama artık internet üzerinden güvenli sitelerden alışveriş sayesinde o koskoca okul listeleri için kitapçı kitapçı gezmiyoruz. Biz bu sene Erşat Mirza'nın okul malzemeleri alışverişi için Karakter Dükkanı'nı seçtik. Karakter Dükkanında hem bol çeşit var hem de istediğiniz karakterin tüm malzemelerini bir arada bulabiliyoruz.
Bu sene beslenme çantası alırken Erşat Mirza'nın seçimi Star Wars beslenme çantası oldu. Siyah renkli bu çanta gümüş renk fermuara sahip. Hakan Çanta güvencesi olunca güvenerek aldık. Mirza da çok beğendi. Kirlendiği zaman makinede yıkayabiliyoruz herhangi bir bozulma olmuyor(geçtiğimiz senelerden tecrübemiz) Bu yüzden iyisini alıp bir kaç sene güvenle kullanabiliyoruz. Ayrıca kırtasiye malzemeleri de mevcut karakter dükkanında. Sizde matara, defter, okul çantası, kalem kutusu gibi okul alışverişlerinizde kaliteli ve hesaplı bir yer arıyorsanız KARAKTER DÜKKANI nı ziyaret edin.

0 Yorumlar

View My Stats