Ceviz Fidanı Siparişinde Nelere Dikkat Edilmeli?


Yaklaşan açık köklü ceviz fidanı sipariş sezonu öncesi Kapıdağ Fidancılık yetkilisi Cüneyt Kurnaz bilgilendirici paylaşımlarda bulundu.

Ceviz Fidanı

Kurnaz : "Ceviz fidanı çeşitlerimiz yetiştirme tesislerimizden kökleri zarar görmeden çıkartılarak özenle paketlenmektedir. Bu ürünler daha sonra Türkiye'nin her yerine adreslerinize gönderilmektedir. Tüplü ceviz fidanı özel poşeti içerisinde paketlenerek hazırlanır.
Ceviz fidanlarının dikimi konusunda istenilen toprak durumu, iklim uyumu konusunda dilerseniz ücretsiz bilgi almak için bizleri hemen arayabilirsiniz. Şirketimiz aynı zamanda ceviz fidanı dikimini gerçekleştirebilmektedir.
Firmamız aşılı ve verim sayısı yüksek ceviz fidanı ihracatı sayesinde kendisini bu sektör içerisinde de kanıtlamış lider şirket olarak yer almaktadır. Ülkemizde aşılı ve kaliteli ceviz fidanı ihracatı yapmaya devam ediyoruz.
Şirketimiz aşılı ceviz fidanı üretimi konusunda derin tecrübesi ve birikimini günümüze kadar olduğu taşımayı başarmıştır. Firmamız bu değerlerini herhangi bir çıkar gözetmeden sizlerle paylaşmaktan büyük bir onur duymaktadır.
Daha sonraki tarihler için açık köklü ceviz fidanı ön siparişi alıyoruz. Toplu alım yaptığınız zaman çok özel ceviz fiyat avantajlarına erişebilirsiniz." dedi.

Ceviz Fidanı Cinsi Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Karasal iklimin bulunduğu yörelerde geç çiçeklenen çeşitleri almanızı tavsiye ediyoruz.
  • Kurulmak istenen aşılı ceviz bahçesi içerisinde mutlaka dozlayıcı çeşit yer almalıdır.
  • Erken don olaylarının olduğu bölgelerde vejetasyon dönemi kısa çeşitler kullanılması gerekir.
  • Ceviz fidanı çeşidi seçiminde alırken ağacın meyve kalitesi oldukça önemlidir.
  • Cevizin iç kısmı kabuktan kolayca ayrılan çeşitler daha fazla tercih edilir.
  • Cevizde arzu edilen ticaret amacına uygun ürünler satın alınmalıdır
  • Farklı hastalık ve zararlı türlerine karşı dayanıklı çeşitler tercih edilmesi gerekir.

Aşılı Ceviz Fidanında Güvenilir Adres Kapıdağ Fidancılık

Cüneyt Kurnaz sözlerini şu şekilde tamamladı "Firmamızla sizde daha önce tanışmadıysanız yurtiçi ve yurtdışında yer alan müşterilerimizle tanışarak referanslarımızı görebilirsiniz. Bununla beraber sitemiz üzerinden kurmuş olduğunuz bahçeleri inceleyebilirsiniz. Çalışmalarımız sayesinde hem kaliteli fidan temin edebilir hem de ceviz fidanı alımı sonrasında teknik desteğe sahip olabilirsiniz.
Firmamız tanıştıktan sonra ceviz satışı ve desteği konusunda profesyonelliği görecek ve bunun rahatlığına kolayca varabileceksiniz. Bunlarla beraber üretici şirket olmamızın ceviz fidanı fiyatlarımız üzerindeki etkisini görebilirsiniz. Uygun fiyat, yüksek kalite ve ceviz fidanında satış sonrası destek için internet üzerinden hemen bizlerle iletişime geçebilirsiniz."

0 Yorumlar

View My Stats