Merhaba herkese

Bugün sizlere bir süredir kullandığım yeni bir markadan bahsedeceğim. Biotige 'hızlı uzayan saçlar' sloganı ile piyasaya çıkan yepyeni bir marka. Yerli bir marka olması sebebiyle beğendiğimiz takdirde  desteklememiz gerektiğini de düşünüyorum. Ve bu yazıdan sonra destek olabilmek adına üzerime düşeni yapacağım.
at kuyruğu özlü şampuan
Biotige Şampuan 
Biotige şampuanın bir çok çeşidi var. Benim kullandığım at kuyruğu özlü kuru, yıpranmış ve boyalı saçlara özel olanı. Nemlendirici bakım sağlıyor.

Kokusu çok güzel. Ancak öyle çok kalıcı değil benim için fark etmese de kalıcı kokudan rahatsız olanlar için bir sıkıntı oluşturmuyor. Kuşburnu özü ile zenginleştirilmiş Biotige şampuanda paraben ve parafin yok. Bunlar kullanmak isteyişimdeki en önemli etkenler.  Saça ışıltı ve canlılık vermeyi, saç kırıklarını onarmayı vaat ediyor.

boyalı saç şampuanı

Kullandığım süre içerisinde herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Kırıkları onarma konusunda nasıl bilmiyorum çünkü saçlarımda kırık yok ancak saçlara parlaklık ve hacim kazandırdığını gördüm. Nemlendirme konusunda gayet başarılı. Mevsimsel saç dökülmesi  vardı o konuda çok bir fark göremedim çünkü bu dönemlerde ne kadar bakım yaparsam yapayım hangi şampuan ya da saç kremini kullanırsam kullanayım döküleceği kadar dökülüyor :) Benim amacım kalanların sağlıklı olması. Bu yönünü sevdim çünkü saçlarımı yıkadıktan sonra saç diplerinin nefes aldığını hissettim. Kullandıktan sonra saçlarımı yumuşatmış olsa da ayrıca saç kremi kullanmam gerekti çünkü taramakta zorlandım. İçeriği doğal olan şampuanlarda( özellikle parafin yok ise ) saç kremi şart oluyor.


Genelde doğal içerikli şampuanlar kullandığım için içeriği kötü ya da zararlı ürün kullandığımda artık çok kısa sürede etkilerini görebiliyorum. Ve içeriği kötü ürünleri denemiyorum. Paraben ve parafin içermediği için Biotige şampuanı denemekte sakınca görmedim. Genel anlamda sevdiğim bir şampuan oldu. Tekrar da alıp kullanabileceğim bir şampuan. Kremini de çıkartırlarsa süper olacağını düşünüyorum :) Biotige şampuan nerede satılır diyorsanız  instagram üzerinden buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Biotige  şampuan kullananlar yorumlarınızı bekliyorum.

0 Yorumlar

View My Stats