Merhaba herkese

Bugün sizlere bir çok ürününü severek kullandığım Vissmate Beyaz Sabun Kokulu Yüzey Temizleyici hakkında deneyimlerimi anlatacağım. Vissmate ürünleri genel olarak çok başarılı bence. Kalıcı kokulu yüzey temizleyici ararken karşıma çıkması da iyi oldu. 


vissmate temizlik ürünleri

Vissmate Beyaz Sabun Kokulu Yüzey temizleyici kullananlar bilirler ,ürünün kapağını açtığımda mis gibi beyaz sabun kokusu sardı etrafı. Parke temizliğinde denedim önce. Lekelerin temizliğinde çok başarılıydı. Bazı yüzey temizleyiciler parkeleri güzel temizlese de iz bırakabiliyor. Vissmate beyaz sabun kokulu yüzey temizleyici de böyle bir sıkıntı yaşamadım. Sonra lavaboları ovaladım. Parlattı ve temizliği gayet güzel geldi. Bir silikonlu yüzey temizleyici kadar suyu kaydırma özelliği yoktu ama gene de kirlenmeyi geciktirdiğini de gözlemledim.


Mutfakta tezgah olarak çimstone tezgah kullanıyorum. Korumak içinde limon v.s. gibi zarar verebilecek şeylerden, tuzruhu gibi kimyasallardan da uzak duruyorum. Vissmate Beyaz Sabun Kokulu Yüzey temizleyiciyi de denerken önce ufak bir kısma döktüm ki herhangi bir zarar verirse tamamına zarar vermesin diye. Baktım zarar vermediği gibi de güzel temizledi tüm tezgahımda denedim. Mis gibi koktu ve de parlattı. Kokusu güzel ama bana göre çok kalıcı değil bu benim için eksi ya da artı değil çünkü çok uzun süre koksa idi belki o zaman da rahatsız olurdum. Çünkü Vissmate silikonlu yüzey temizleyiciyi çok severek kullanmama rağmen kokusunun fazla kalıcı olması zaman zaman bende sıkıntı olabiliyor. Özellikle duşa kabin temizliğinde çok kullandığım zaman boğazımı tahriş edebiliyor. Çünkü kapalı ve dar bir alan ve direkt soluduğum için sıkıntı oluyor. Ama temizliği öyle güzel ki bunu görmezden gelebiliyorum :)

Son olarak Vissmate Beyaz Sabun Kokulu Yüzey temizleyiciyi cam temizliğinde denedim. Nemli bezime damlatıp sildiğimde Pvc leri bile gayet güzel temizlediğini gördüm. Bir tek ankastre temizliğinde denemedim çünkü onda da birçok üründe sıkıntı oluyor riske atmak istemedim.


vissmate
Ben bu üründen çok memnun kaldım çünkü hem mis gibi kokuyor hem de çok fonksiyonlu kullanabiliyorsunuz. Size bir de sır vereyim özellikle misafirim gelecekse yapıyorum :) bir fısfıslı şişeye biraz sulandırıp Vissmate Beyaz sabun kokulu yüzey temizleyiciden ekledim ve ara sıra özellikle mutfak, banyo ve tuvalete sıkıyorum. Misafirlerim ohhh mis gibi temizlik kokuyor diyorlar.

Şimdilik tek sıkıntımız yaşadığım şehir olan Niğde'de satılmıyor olması ki o konuda da çalışmalar yapılıyormuş yakın zamanda dağıtımına başlanacakmış. Biraz acele ederlerse iyi olur çünkü başta komşularım olmak üzere çok bekleyeni var :)Vissmate ürünleri hangi marketlerde satılıyor  derseniz Migroslarda şimdilik yok ben  N11 de, Gitti Gidiyor da da  5 tl gibi bir fiyata satılıyor ve oradan temin edebiliyorum.

0 Yorumlar

View My Stats