maske
                                                                                 

Merhaba herkese
Bugün sizlere Justin Beauty tarafından Kore'den ithal edilmiş April Skin Magic Snow Mask deneyimlerimi paylaşacağım.

kore maskesi
Justin Beauty Kore güzellik ve cilt bakım ürünlerini ithal ederek sektörde çok sevilen Güney Kore bakım ürünlerini isteklileri ile buluşturuyor.  Gerçekten işe yarayan ürünleri ithal ediyoruz sloganı ile satışa sunan Justin Beauty geri dönüşlerden de son derece memnun.

Benim kullanacağım April Skin Magic Snow Mask vaatlerine gelirsek; kurumuş, yorulmuş ve donuk ciltleri derinlemesine besleyerek onaran, cilt tonunu düzenleyerek cildin daha ışıltılı ve beyaz bir görünüme kavuşmasına yardımcı olan sparassis crispa ekstresi dahil tam 19 farklı naturel içerikle hazırlanmış. Magic Snow Mask cilt yenilenmesini teşvik eder ve harika bir nemlendirme sunar. İçerdiği %81 sparassis crispa ekstresi ile en az içerikleri kadar orjinal bir deneyim yaşamanız için tasarlanan Magic Snow Mask cilt tonunu ve cildini hiç olmadığı kadar ışıltılı, aydınlık ve sağlıklı görmeyi arzulayanların tercihi.

kore cilt bakım ürünleri

Uygulanma şekli; tercihen temizlenmiş yüze maskeyi yerleştirip 10-20 dakika bekleyip kalan içeriğin emili için masaj yapılması öneriliyor.

Benim deneyimime gelirsek; Maskeyi açar açmaz limon kokusu sardı etrafı. Çok hafifti ve kötü de gelmedi. Aynen dedikleri gibi tonikle temizlediğim cildime yerleştirip 15 dakika bekledim. İlk başta bir şey hissetmezken sonrasında yüzümde bir soğukluk hissettim. Bir süre sonra daha da artıp yüzümde buz gezdiriyormuşum hissi oluştu.  Daha önce kore maskesi olarak Beyond İntensive Maske kullanmıştım. onun serumu da yoğundu ama Magic Snow Mask daha yoğun geldi bana. Hatta fazlasını da ellerime masajla yedirdim. Maskeyi çıkarttıktan sonra o soğukluk hissi bir süre daha devam etti. Sonrasında masaj da yaptığım için yerini aydınlık bir görünüme bıraktı. Hani tek kullanımda lekelerde ya da yorgun görünümde nasıl etkiler bilmiyorum ama aydınlattığı, yumuşattığı bir gerçek. Ben bu maskeyi sevdim. İndirimleri varsa toptan da alıp haftalık uygularım diye düşünüyorum


Justin Beauty sitesindeki satış fiyatı 14.90 TL. Benim gibi kuru ciltli iseniz sizlerin de seveceğini düşünüyorum. Siz hangi kore cilt bakım ürünlerini kullanıyorsunuz ?



0 Yorumlar

View My Stats