Yeni Sezon Tesettür Modelleri

Tesettür modası denilince tunik ve pardösü kişiler için vazgeçilmez bir kurtarıcı ve unsur olarak karşımıza çıkıyor. 2017 modasında da bu kural değişmedi ve diğer yıllarda olduğu gibi pardösü ve sade çizgiler taşıyan tunikler bu yıl modası için öne çıkan unsurlar olarak karşımıza çıkmaktadır. Bunların yanında her modelden uzun elbise modelleri, ceketler, feraceler, etekler tesettür modasına yön veren nadide parçalar olarak bu sene de göz dolduran parçalar arasında yer almaktadırlar. 



Bu Yılın Modasında Dikkat Çeken Ayrıntılar
 2017 modasında tunik ve pardösü modelleri oldukça sade birer tasarım unsuru olarak karşımıza çıkmaktadırlar. Tuniklerde ve pardösülerde sade görünüme eklenen şık ve küçük detaylar parçaların naif güzelliğini ön plana çıkarmaktadır. Pardösüler söz konusu olduğunda kemer ve kuşak detayları modeli tamamlayıcı şıklık unsuru olarak karşımıza çıkmaktadırlar. Bunun yanında pardösülerde yaka ve kol detayları da bu senenin modasında önemli birer unsur olarak karşımıza çıkmaktadır ve yeni sezon modelleri de bu sade şıklıkları ile göz almaktadırlar. Tuniklerde ise çeşitli yaka, kemer ve etek detayları tamamlayıcı şıklık unsuru olarak görülmektedirler. Tunik modelleri de pardösülerde olduğu gibi 2017 yılında oldukça sade şıklıklarıyla göz doldurmaktadır. Tüm bunların yanında yeni sezonun moda renklerinden biraz bahsedecek olursak bu sezon oldukça canlı renklerin ön plana çıktığı görülmektedir. Canlı pembeler, güneş sarıları, her tondan maviler ve yeşilin ön plana çıktığı modeller sezonun renk skalasını oluşturmaktadır. Bu renklerin yanında menekşe mavisi, buz mavisi, vizon, petrol yeşili de oldukça öne çıkan renkler arasında yer almaktadırlar. Şıklık arayan hanımlarımız bu renkleri doğru bir biçimde kurgulayarak şıklık yarışında en ön safhalarda yer alabilirler.
Yeni Sezon Şıklığını Sizde Yaşayın

Yeni sezon tesettür modası can alıcı renkleri ve sade şıklık barındıran çeşitli detayları ile hanımların şıklığına şıklık katacaktır. Hanımlar feraceler ve spor görünümlü pardösüler ile rahat şıklığın tadına varırken çeşitli tunik ve etek ceket kombin modelleri ile şıklıklarına şıklık katabileceklerdir. Sitemiz aracılığı ile dilediğiniz modele en kısa yoldan, en kolay ve en uygun fiyatlarla ulaşmanız mümkündür.

0 Yorumlar

View My Stats