Merhaba herkese
Bugün sizlere bir süredir kullandığım bir maske den bahsedeceğim. Procsin Black Mask 

siyah maske

Procsin soyulabilir siyah maske cildin yenilenmesine onarılmasına ve canlandırılmasına yardımcı oluyor. Temizlenmiş cilt soğuk su ya da buz ile nemlendirildikten sonra tercihen fırça ile yüze sürülüyor. Kuru ve normal ciltlerde en az 20 dakika yağlı ciltlerde 25 dakika bekletiliyor. Maske soyulduktan sonra 1 saat cildin yıkanmaması öneriliyor. İlk hafta haftada 2 kez 2 şer gün ara ile kullanılıp ileri ki haftalarda haftada 1 gün öneriliyor.

Nasıl uyguladığıma gelirsek benim cildim kuru olduğu için öncelikle sadece çene ve burun bölgeme denedim. Eğer bir sıkıntı olmazsa ikinci kullanımda tüm yüzüme uygularım diye düşündüm.
Kutuyu açtığım andan itibaren ortalığı çok güzel bir parfüm kokusu kapladı kokusunu çok sevdim. DKNY Cashmere kokusunu biliyor ve seviyorsanız onun kokusuna çok benziyor. Tabi kişisine göre bu koku ağır da gelebilir size benim sevdiğim bir koku olduğu için maskede de hoşuma gitti. İçerisindeki aktif karbonlar ile cildi yenileme vaat ediyor.

 Ben genelde cilt maskelerini duştan çıkınca yaparım bunu da öyle yaptım. Yüzümü soğuk suyla nemlendirip maskeyi çene ve burun çevreme sürdüm 15 dakika bekledikten sonra soymaya başladım. Bazı arkadaşlarımdan siyah maske kullanımında ayva tüyleri yolunuyor şeklinde yorumlar okuduğum için biraz temkinli davrandım. Ama şükür korktuğum gibi olmadı. Maske kolaylıkla çıktı ve herhangi bir kızarıklık ya da alerji yapmadı. Temizliğine gelirsek ilk kullanımda mucize beklemiyordum elbette çok fark etmedi gibi. 
İkinci kullanımı tüm yüzüme uyguladım ve 20 dakika bekledim. Sadece yanak bölgelerimde çıkartırken çok az dikkat ederek çıkarttım ama onda da abartıldığı gibi yolma acıma olmadı. İkinci yaptığımda biraz daha iyi temizledi. Elbette bir burun bandı kadar net göremedim siyah nokta temizliğini ama cildimdeki yumuşama ve ferahlık gözle görülür derecedeydi. Sonraki yaptıklarımda da gene memnun kaldım. Siyah noktalardaki performansı %70 diyebilirim ama canlandırma ve rahatlatmasını çok sevdim. Bundan sonrasında da haftalık yaparım diye düşünüyorum. Procsin Siyah Maske kullananların yorumlarını merak ediyorum. Procsin markasına ait bir çok maske var. Ben bir de Mavi Anemon Kil Maskesi ni denemek istiyorum.

Sizler procsin siyah maske hakkında ne düşünüyorsunuz ?

0 Yorumlar

View My Stats