Merhaba

Geçtiğimiz hafta İstanbul Secret Garden da katıldığım Kırık Şemsiye Hintli Kızlar Etkinliğinden burada bahsetmiştim. Bugün de sizlere sponsor firmalarımızı tanıtmak istiyorum.

Yeni firmaları tanımak ve yeni ürünler denemek harika. Bu etkinliğe emek verip bizleri arkadaşlarımız ve yeni firmalar ile bir araya getiren Esracım ve katılan tüm firmalarımıza teşekkür ediyorum

Akbrella


Bargello mis kokulu parfümleri ile bizimleydi. Ayrıca firma yetkilisi de etkinliğimize katılıp diğer bargello ürünleri hakkında bilgi de verdi.
Bargello

Beyond Yeşil Çaylı Maskeleri ile bizimleydi . Bu tarz maskeleri kullanmayı çok sevdiğim için teşekkür ediyorum.
Beyond

Binefes Kahve 3 farklı çeşit ve lezzette kahveleri ile bizimleydi. Bir kahve delisi olarak gelir gelmez Türk Kahvesini kullandım teşekkür ediyorum.
Binefes Kahve


BioNike ilk kez deneyeceğim bir marka. Cilt yapımıza uygun olarak gönderdikleri cilt bakım ürünleri ile bizimleydiler teşekkür ediyorum.
BioNike

Biota daha önce farklı ürünlerini denediğim bir firma. Duş jelini gelir gelmez denedim harika kokuyor ve nemlendirmesi de çok güzel.
Biota


Boyner firması gerek ev için gerek kozmetikte çok severek alışveriş yaptığım firmalar arasındaydı. Benim kullanmam için gönderdikleri Foreo ürününü denemek için sabırsızlanıyorum. 
Boyner

Pastronomi harika birer yılbaşı sepeti hazırlamışlardı bizim için çok beğendim ben de teşekkür ediyorum harika bir hatıra olacak. Sepeti incelemek isterseniz buradaki yazımı okuyabilirsiniz.
Pastronomi

Gratis Wet n Wild rujları ile bizimleydi. Ürünler için teşekkür ediyorum.
Gratis

Capilactif saç bakım ürünleri ile bizimleydi. Bu marka ürünlerini de ilk kez deneyeceğim.Ürünler için teşekkür ediyorum.
Capilactif

Daha önce birçok ürününü kullanıp deneyimlediğim Lr ürünlerinden bu defa maskara ve termal losyon ürününü deneyeceğim. Ürünler için teşekkür ediyorum.
Lr

Noreva da yeni tanıştığım firmalardan. Gelir gelmez kullandım harika bir ferahlık hissi veriyor. Hediyeleri için teşekkür ediyorum.
Noreva

Aplus doğal yaşamdan çok lezzetli Zeytinyağı ve hakiki Nar ekşisi hediyelerimiz vardı. Etkinliğimizde bize ürünler hakkında bilgiler veren firma sahipleri orada mini bir de sunum tadım etkinliği yaptılar :)
Yadigar


Renklidukkan.com Catrice makyaj malzemeleri ile bizimleydi. Teşekkür ediyorum.


Revox yetkisi Gamze hanım etkinlikte bizimleydi. Sorularımızı cevapladı ve ürünler hakkında bilgiler verdi. Hediyeleriniz için çok teşekkür ediyorum Gamze hanım.


Seba Kimya Sır Temizlik ürünleri ile bizimleydi. Daha önce asprins ürününü kullanıp memnun kalmıştım.  Diğerleriyle yeni tanışacağım. Özellikle oda parfümünün kokusuna bayıldım. Teşekkür ediyorum.


Simay pişmaniye çok şık ve içi lezzet dolu paketlerle bizimleydi. İzmit'ten aldıklarım hariç hiç bu kadar taze ve lezzetli pişmaniye yememiştim. Teşekkür ediyorum.


Tabia sağlık dolu ürünleri ile bizimleydi. Bir süredir keten tohumu yağı kapsülünü kullanıyorum ve çok memnunum.Şeftali damlasını çok merak ediyorum. Tabia ürünlerini eczanelerden temin edebilirsiniz.






Uneller fındık kabuğu közünde pişmiş lezzetleri ile bizimleydi. Teşekkür ediyorum.




Vissmate daha önce silikonlu temizleyici ve çamaşır suyunu severek kullandığım bir markaydı. Yer silme sıvısını ilk kez deneyeceğim.



Termalife pelioid çamur maskeleri ile bizimleydi. Maskeleri kullanmayı çok seviyorum hemen denemeye başlıyorum.



Babe daha önce bir çok ürününü severek kullandığım bir marka. Bu ürünü ilk kez kullanacağım. İlk fırsatta yorumlarım sizlerle olacak.

Nar ajanda 2017 neşeli ajanda ile bizimleydi. Bloggerlar için her şey planlı olmak zorunda ve bu ajandalar benim çok işime yarıyor. Teşekkür ediyorum.



Yılların severek tükettiğimiz markası Pınar ekşi krema ile bizimleydi. Elif hanım etkinlik sırasında marka ve ürün hakkında bizlere bilgiler de verdi.Ekşi kremalı chesecake ilk yapacaklarım arasında.




Etkinliğimize katılan tüm sponsor firmalarımıza teşekkür ediyorum. Çok güzel bir gün geçirdik. Ürünleri kullandıkça yorumlarımı blogumda okuyabilirsiniz









0 Yorumlar

View My Stats