Merhaba herkese
Bugün sizlere Flormar markasının çıkartmış olduğu serilerden Back To School kolleksiyonundan kullandığım ürünlerden bahsedeceğim. Serinin ambalajına bayıldım beni gençlik yıllarıma götürdü. Mavi mavi görür görmez alma hissi yaratıyor zaten.

flormar back to school
Flormar Back to School
Ben kendi lise ve üniversite yıllarımda en çok kullandığım ürünleri düşündüm bu seriyi görünce; özel günler için fondöten hatta o yıllarda pata kremler vardı, rimel, allık, far ve ruj. O zamanlar çok fazla ürün kullanmazdık belki cildimizin ışıl ışıl olduğu için ya da yaş küçük zaten abartılı olmadan bakımlı gözükmek yetiyordu bize.

Ben bu seride en çok BB krem, Match Butter Lip Tint  ve Volume Essentials Mascara Transparent sevdim.
flormar fondöten
Anti Blemish BB Krem

BB krem cildimde ağırlık yapmadan hafif bir kapatıcılık sağladı.. Fazla kırışığım olmadığı için de çizgilere dolma sorunu yaşamadım. Ben Flormar Anti Blemish BB krem kullandım. Sivilce karşıtı olduğu için cildimi nemlendirdi ve korudu. Cilt rengimi eşitledi bunu da sevdim. Kullandığım zaman ekstra güneş koruyucu da kullanmadım çünkü güneş koruyucu etkisi de bulunuyor.


volume essentials mascara
Volume Essentials Mascara

Flormar Volume Essentials Mascara (Transparan mascara)  kirpiklerimi ayırması ve hacimli göstermesini sevdim. Gözlerimde kaşıntı ya da ağırlık yapmadı. Gözlerimi daha büyük ve belirgin gösterdi. Ben kaşlarımı şekillendirmede de kullandım. Çünkü kaş kalemi ile boyadığım zaman bazen unutup silebiliyorum şeffaf olduğu için dağılma bozulma yüzümü boyama riski yok.

flormar ruj
Match Butter Lip Tint

Flormar Match Butter Lip Tint bendeki 02 Vanilla renginde. Kokusu çok güzel sürümü de yumuşacık. Parlak gözüküyor ama simli değil sadece hafif bir parıltı veriyor. Yapışkan his vermeden nemlendirmesini de sevdiğim için çantamda al çık tabir ettiğim ürünler arasına girdi bile. Flormar back to school serisi fiyatları için Flormar sitesini tıklayın. 

Serinin diğer ürünlerini de denedikçe yorumlayacağım. Siz nasıl buldunuz bu seriyi ?

0 Yorumlar

View My Stats