Merhaba herkese
Bugün sizlerle bir süredir kullandığım Lr ürünlerinden LR Face Scrub, LR Concentrate ve LR MSM Body Jel hakkındaki görüşlerimi paylaşacağım.

Lr Cilt Bakım Ürünleri


Öncelikle Lr Face Scrub adlı üründen başlayalım. Face Scrub %50 Aloe Vera içeriyor. Bunun dışında bambu özü ve bambudan elde edilen peeling çekirdekleri içeriyor. Benim cildim kuruya yakın karma olduğu için 3-4 günde bir banyodan sonra yani gözeneklerim daha da açıkken kullandım. Dudak çevresi ve göz kenarları hariç tüm yüzüme yumuşak daireler hakkında masaj yaptıktan sonra ılık su ile duruladım. İlk kullanımdan itibaren rahatlık hissettim. Bazı peelinglerde yaşadığım yüzümü çizme ve tahriş hissini yaşamadım. Siyah noktalarda yüzde 70 e yakın temizlik tespit ettim( tabi diğer takviye Lr ürünlerle birlikte )

Lr Face Scrub


Diğer bir ürün LR Concentrate; İçeriğinde %90 oranında saf Aloe Vera yaprak jeli var. Cilde tazelik ve nem sağlıyor. Ben günde 2 kez temizlenmiş yüzüme sürdüm başka bir nemlendirici kullanmadım. Dışarı çıkacaksam sadece güneş kremimi sürdüm ve kısa sürede çevremdekilerden cildin parlıyor sanki BB krem sürmüşsün gibi tepkilerini aldım. Aslında başlarken önce-sonra çekimleri yapacaktım ama başlarken unuttuğum için maalesef o fotoğraflar yok ancak gerçekten fark ortada. Özellikle göz altı morluklarında bariz bir açılma var.


Lr Concentrate

 Bu jeli ben yüz bakımı için kullandım ancak çok fazla kullanım alanı var. Bunlardan bazıları hafif cilt yanıkları, güneş yanıkları, cilt tahrişleri veya kesik gibi ufak yaralanmalarda cildi yenileyip rahatlatma etkisi varmış. Oğlumun 1-2 kez bacaklarım ağrıyor dediğinde sürmüştüm -anne bacaklarım serinledi ve ağrım hafifledi demişti.

Gelelim favorim olan ürüne Lr MCM Body Jel ; MCM (metil sülfonil metan) pek çok bitkide, hayvan kıkırdakların da, en çok da inek sütünde bulunan bir sülfür kaynağı. MSM eklemler, kıkırdaklar ve saç gibi dokulara sülfür girişini destekleyerek bağ doku elastikiyetinin devamlılığına ve dolayısıyla eklemlerdeki mevcut ağrıların giderilmesine yardımcı oluyor. MSM yi bitkilerden almak için çiğ tüketmek gerekiyor. İşte her zaman çiğ sebze tüketmediğimiz zaman bu eksikliği deri yoluyla almanın kısa yolu bu jeli kullanmaktan geçiyor. Özellikle içeriğindeki salisin sayesinde ağrı kesici özelliği ile eklem ve baş ağrılarında da etkisi çok. Tabi bir ilaç olmadığı için sürer sürmez mucize beklemek de anlamsız. Ben dizimde menisküs olduğu için özellikle ağrı duyduğum zamanlar sürdüm (dizlerimde düzenli kullanım yapmadım ancak bu şekilde bile rahatlama hissettim)

Lr MCM Body Jel


Gelelim asıl lekeler üzerindeki etkilerine çünkü Lr da takım lideri Hatice Öktem Kılıçaslan ile  konuştuğumda en büyük sorunumun güneş lekeleri olduğunu söylemiştim. O da bana LR MCM jeli tavsiye etmişti. Dene bak farkı çok kısa sürede fark edeceksin demişti. İçeriğindeki ayı üzümü zaten kozmetik sektöründe cilt beyazlatması için kullanılıyormuş. MCM ile bir araya geldiğinde ise cilt pigmentlerini düzenleyip eşitsizlikleri ortadan kaldırıyormuş. Bu jeli de sadece akşamları sürdüm çünkü bu jeli gündüz sürüp güneşe çıktığımda lekelenme yapabileceğini söylemişti Hatice hanım. Yüzüm için düzenli kullandım. Yara ve akne izlerindeki etkisini gerçekten çok beğendim. Çok koyu güneş lekelerini yüzde yüz silmese de belirgin şekilde renklerini açtı ve dikkat çekecek kadar fark etti. Ben kullanmaya devam edeceğim daha ileri ki zamanlarda da tekrar sizinle paylaşacağım. Bu ürünlere ek olarak bir de acil durum spreyi var ki Hatice hanım onu da tonik olarak sadece akşamları kullanmamı önermişti. Ben de aynen dediği gibi (her gece yapmadım itiraf ediyorum aklıma geldikçe )yüzümü bu spreyi makyaj pamuğuna sıkıp sildim. Bu ürünler sayesinde cildimin ışıltısı arttı ve diz ağrılarım hafifledi.

Yakın bir arkadaşım 3 doğum yaptı çok zayıf olmasına rağmen karın çatlaklarından şikayetçiydi. 1.5 ay MCM Jeli düzenli kullanımdan sonra kendisi çektiği fotoğrafları gösterdi inanamadım gerçekten çok şaşırdım. Sizlere de denemenizi tavsiye ediyorum. Zira o iki fotoğrafı görünce özellikle yeni doğum yapmış arkadaşlarıma tavsiye etmeye başladım. Yazımın sonunda şunu belirteyim ben LR temsilcisi ya da satıcısı değilim ürünlerden gerçekten memnun kaldığım için yazıyorum benim gibi arayış içinde olanlar denesin diye.















0 Yorumlar

View My Stats